Tekniseen tulostamiseen uusia ratkaisuja HP:ltä

18.6.2013 20:30Uutiset » Laitteet

HP on esitellyt kaksi uutta verkossa toimivaa ergonomista suuren koon tulostinta. Tulostimet tarjoavat HP:n mukaan arkkitehtuurin, tekniikan, rakentamisen ja suunnittelun ammattilaisille entistä paremman käyttökokemuksen.
Suunnittelualan ammattilaiset liikkuvat nykyään enemmän kuin koskaan aiemmin esimerkiksi toimistojen, työmaiden ja lentokenttien välillä. Nykypäivän suunnitteluprosessi tehdään pitkälti yhteistyössä erilaisten tiimien ja aikavyöhykkeiden välillä.
Uudet HP Designjet T920- ja T1500 ePrinter -sarjat auttavat kiireisiä työryhmiä suorittamaan työnsä tehokkaasti mahdollistamalla juuri oikeanlaisen tulostuksen alusta asti tarkoilla tulostuksen esikatseluilla. Määräajat saavutetaan nopeilla ja laadukkailla tulosteilla. Laitteiden avulla projektien tarkastelu ja tulostaminen tien päällä pilvipalvelusta on helpompaa ja yhteistyö etätiimien kanssa tehokkaampaa.
36-tuumaiset laitteet on suunniteltu ottaen käyttäjien toiveet huomioon jo suunnitteluprosessin aikaisessa vaiheessa. Käyttäjät ovat ehdottaneet parannuksia tiettyihin ongelmiin, joihin he ovat törmänneet tulostusprosessissa ja sen jälkeen. Palautteen perusteella HP on tunnistanut tärkeimmiksi parannuskohteiksi tulostelokeron sekä paperin lataamisen laitteeseen edestäpäin.
Kuva HP Designjet T920/HP.

Share: