Tarkkaa jälkeä nopeasti ja edullisesti

30.10.2008 12:30Uutiset » Laitteet

Canon ottaa jälleen uuden tuntuvan harppauksen suurkuvatulostimien markkinalla julkistamalla kolme uutta suurkuvatulostinta CAD- ja GIS- tulostamisen markkinaan.

Uutuudet Canon imagePROGRAF iPF810, Canon imagePROGRAF iPF820 (kuvassa) ja Canon imagePROGRAF iPF605 on suunnattu vaativan tietokoneavusteisen suunnittelun (CAD) ja paikkatiedon (GIS) tulostukseen. Mallit soveltuvat lisäksi erinomaisesti tulostuspalveluiden ja tuotantokäytön tueksi.

Canon imagePROGRAF iPF810 ja iPF820 tulostavat 44-tuumaa leveää rullamateriaalia viidellä värillä ja tekevät pikkutarkkaa jälkeä aina 0,02 mm ohuisiin viivoihin saakka, parhaimmillaan jopa 0,1 %:n tarkkuudella. Ne tulostavat A1-kokoisen tulosteen 24 sekunnissa ja A0-kokoisen työn 47 sekunnissa. Buyers’ Laboratoryn tekemän puolueettoman testin mukaan imagePROGRAF iPF820 oli 50 % tehokkaampi ja käytti värien säästötilassa tulostettaessa kolme kertaa vähemmän mustetta kuin lähin kilpailijansa.

Tehokkaan tulostamisen takaavat monipuoliset tulostusmedian syöttömahdollisuudet sekä edistykselliset tulostusohjelmistot. Canon imagePROGRAF iPF820 tarjoaa kaksi materiaalien syöttörullaa, mikä mahdollistaa automaattisen vaihdon rullien välillä. imagePROGRAF iPF810:een saa tarvittaessa erillisen vastaanottorullausyksikön, jonka ansiosta peräkkäiset tulostukset nopeutuvat eikä laite vaadi jatkuvaa operaattorin valvontaa.

Laitteet tukevat CAD- ja GIS-tulostamisen kannalta keskeisiä HP-GL/2- ja HP-RTL-formaatteja. HP-GL/2-tiedostoja tulostettaessa paperinkulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä laitteen automaattista kuvan kääntöä vaaka/pystysuunnassa sekä tulostustöiden asemointia.

Uutuuksista pienikokoisin, Canon imagePROGRAF iPF605, on 24-tuumainen viisiväritulostin. Laite perustuu samaan Canon-suurkuvatulostusteknologiaan kuin Canon imagePROGRAF iPF810 ja iPF820. Laite on erittäin helppokäyttöinen, tarkka, nopea ja edullinen.

Linkki: www.canon.fi

Share: