Suosittu Versacamm-sarja sai päivityksen

4.10.2013 11:25Uutiset » Laitteet

Roland DG Versacamm vs-i

Roland DG on lanseerannut uuden VersaCAMM VS-i -tulostinmalliston. Kyseessä on leikkaava tulostinsarja, joka kattaa kolme ekoliutintulostinta VS-640i (leveys 162,5 cm), VS-540i (137,1 cm) ja VS-300i (76,2 cm). Uusinta tulostustekniikkaa sisältävät ekoliuotintulostimet ovat varustettu kestävillä uuden sukupolven ECO-SOL MAX 2 -väreillä. Viiden eri värikokoonpanon myötä laajennettu väripaletti avaa Roland DG:n mukaan tulostustaloille uusia markkinoita sovellusmahdollisuuksineen.

VersaCAMM on alalla tunnettu brändi leikkaavien suurkokotulostimien sarjassa. VS-i onkin luonnollinen jatko tutulle tuotebrändille. Uutuudet ovat varustettu Rolandin uuden sukupolven ECO-SOL MAX2 -väreillä, joita on saatavilla 9 eri väriä: CMYKLcLm, White, Metallic Silver and Light Black. Vaalealla mustalla saadaan tulostettua portaattomat harmaansävyiset liukuvärit sekä luonnolliset ihon sävyt sekä valokuvantarkat kuvat. Tulostimessa on paranneltu myös entisestään valkoisen ja metallivärin toimivuutta sekä niiden tuotantonopeuksia. Värit ovat lähes hajuttomia ja ne kuivuvat entistä nopeammin ja ovat nikkelivapaita.

Jälleenmyyjä Seri-Decon mukaan VersaCAMM VS-i-tulostimilla voidaan toteuttaa niin kestäviä ulkomainoksia, opasteita ja ajoneuvoteippauksia kuin sisätilan mainoksia ja sisustuskuvia sekä tarroja ja lämpösiirtokuvia. Tulostin sopiikin perinteisten suurkuvatalojen lisäksi suunnittelutaloille ja mainostoimistoille.

Share: