Strålforsille jo kuudes järeä Océ-mustesuihkulaite

22.8.2013 12:04Uutiset » Laitteet

Oce Colorstream 3000

Strålfors, Euroopan johtava graafisten painopalvelujen tarjoaja, investoi jo kuudenteen Canonin rullasyöttöiseen mustesuihkutuotantojärjestelmään. Päätös uudesta Océ ColorStream 3000 -järjestelmästä perustuu jatkuvaan pyrkimykseen luoda entistä tehokkaampi ja modernimpi tulostusympäristö.

– Toimitusnopeus on kriittinen tekijä asiakkaillemme. Asentamalla uusia, entistä nopeampia täysvärituotantojärjestelmiä kykenemme tulostamaan yli miljardi sivua vuodessa. Uuden teknologian ansiosta voimme lisäksi tarjota uutta sisältöä ja näin ollen myös parempaa lisäarvoa asiakkaillemme, toteaa Ville Hilmola, Strålforsin suoran transaktiotulostuksen johtaja.

Strålforsilla on käytössään Canonin PRISMAproduction -tulostuksenhallintaohjelmisto, joka takaa sujuvan työnkulun sekä korkean tuottavuuden. Uuden täysvärijärjestelmän ja siinä käytetyn mustesuihkuteknologian ansiosta Strålfors voi ohittaa monia tuotantoprosessin vaiheita. Näin yritys kykenee tuottamaan asiakkailleen myös kiireellisiä tilauksia suoraan ”lennosta”, tarvitsematta turvautua esipainettuun materiaaliin, mikä säästää huomattavasti myös asiakkaiden aikaa.

– Olemme ylpeitä saadessamme olla Strålforsin kumppani. Viiden menestyksekkään asennuksen jälkeen olemme erittäin iloisia, että Strålfors päätti investoida myös kuudenteen Océ ColorStream 3000 -järjestelmään. On erittäin innostavaa työskennellä sellaisen yrityksen kanssa, jolla on näin selkeät kunnianhimoiset tavoitteet, iloitsee Ulf A. Nilsson, Canonin myyntipäällikkö Ruotsista.

Share: