Strålfors teki jättikaupan

12.6.2008 10:01Uutiset » Laitteet

Strålfors hankki Drupassa neljä Xeroxin 490/980-täysvärirullapainokonetta personoituun digipainamiseen.

Xerox toimittaa johtavalle pohjoismaiselle informaatiologistiikan palveluyhtiölle Strålforsille neljä digitaalista Xerox 490/980 -täysvärirullapainokonetta. Sopimuksen hinta nousee miljooniin euroihin ja kyseessä on toistaiseksi suurin yksittäinen uusista Xerox 490/980 -täysvärirullapainokoneista tehty kauppa. Laitteet asennetaan yrityksen tuotantotiloihin Suomeen ja Ruotsiin.

– Jo vuosien ajan asiakkaamme ovat tiedostaneet personoitujen tulosteiden merkityksen asiakassuhdeviestinnässä. Jos haluat viestisi todella menevän perille, niin kirjoita viestisi asiakkaallesi kuukausittain menevään asiakirjaan kuten esimerkiksi tiliotteeseen tai laskuun, kertoo Strålforsin tekninen johtaja Henrik Larsson.

– On kestänyt useita kuukausia vakuuttaa asiakkaamme personoidun viestinnän hyödyistä ja mahdollisuuksista. Olemme perehtyneet perusteellisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteisiin Xeroxin tuella. Tiiviin kumppanuutemme ja Xeroxin teknologian avulla olemme löytäneet erittäin kilpailukyisen ratkaisun liiketoimintamme kehittämiseen sekä tukemaan asiakkaidemme menestystä, jatkaa Strålfors-konsernin toimitusjohtaja Per Samuelsson.

Melkein tuhat värisivua minuutissa

Xerox 490/890 -täysvärirullapainokone painaa 600 dpi:n tarkuudella ja säilyttää huippunopeuden myös täysvärillisten sekä mustavalkotulosteiden painamisessa värien määrästä tai paperilaadun painosta riippumatta. Koneen tulostuskapasiteetti on 69 metriä minuutissa ja se pystyy tulostamaan 986 A4-kuvaa minuutissa kaksipuoliversiona.

Kone käyttää kosketuksetonta kiinniitystekniikkaa (flash fusing) ja tätä varten kehitettyä uuden tyypistä värijauhetta. Uusi teknologia takaa erinomaisen painolaadun. Kiinnitysmekanismi ei kosketa paperia ja käyttää alhaista lämpöä, joka saavutetaan tehokkailla xenon-lampuilla. Tämä vähentää paperin kutistumista, säilyttää sen oikean kosteuspitoisuuden ja parantaa näin niin painamisen kuin jälkikäsittelynkin laatua ja luotettavuutta. Painaminen voidaan tehdä myös erikoismateriaaleihin kuten kortteihin, tarroihin, kartonkiin, liimautuviin materiaaleihin sekä RFID-pinnoitteisiin.

– Xeroxin innovatiivisuus mullistaa digitaalisen tulostamisen markkinaa ja tarjoaa yrityksille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia personoidun asiakassuhdeviestinnän toteuttamiseen. Strålfors hyödyntää uuden teknologian mahdollistaman tilaisuuden etulinjassa tuottamalla merkittävää lisäarvoa asiakkailleen tehokkaan personoidun viestinnän kautta, kertoo Xeroxin johtaja Ursula Burns.

Share: