Sharpin värikoneille tunnustusta esitetulostuksesta

1.10.2014 07:57Uutiset » Laitteet

Riippumaton testiyritys Buyers Laboratory (BLI) antaa Sharpin värituotantojärjestelmälle Outstanding Achievement in Innovation -kunnianosoituksen sen onnistuneista esitetulosteista ja ohjauspaneelin integroinnista Efin Fiery Command -työasemaan.

BLI:n “Pick Awards”, jotka jaetaan joka toinen vuosi, myönnetään laitteistoille ja ohjelmistoille, jotka arvioidaan parhaiksi BLI:n laajoissa arvosteluissa ostajien tärkeimpinä pitämien ominaisuuksien perusteella. Palkitut laitteet olivat Sharpin Pro-sarjan koneet MX-6500N ja MX-7500N.
– Hatunnosto Sharpin tuotteille ja onnistuneille esitetulosteille. Kilpailijoiden joutuessa käyttämään kalliita, tilaa vieviä inline- ja offline-vaihtoehtoja ja kalliimpaa paperia SRA3-koossa onnistuneiden A3-esitteiden valmistukseen, Sharp Pro -käyttäjät voivat valmistaa ammattimaisia esitteitä jopa 120 sivuun asti A3-koossa, sanoo Pete Emory, laboratoriotestijohtaja Buyers Laboratorysta. Emory kiitti myös sitä, että kuvaruutua käytetään laitteessa myös pääohjauspaneelina ja käyttäjä voi helposti vaihtaa kahden toiminnon välillä.

Sharpin tuotantojärjestelmiä edustaa Suomessa Graphic Metal. Kuvassa Sharpin MX-7500N-laite.

Share: