Sharp lanseeraa uuden A4-värimonitoimilaitesarjan

6.2.2009 14:21Uutiset » Laitteet

Sharpin uuden A4-värimonitoimilaitesarjan mallit MX-C381, MX-C311, MX-C380 ja MX-C310 tuovat yritykse mukaan loistavat värit ja huippuhienon tekniikan myös pienten toimistojen ja työryhmien ulottuville.

Uudet A4-mallit hallitsevat niin värikopioinnin ja -tulostamisen kuin skannaamisenkin ja niitä on saatavilla kahdessa nopeusluokassa: 38 sivua/min ja 31 sivua/min. MX-C381 ja MX-C311 on varustettu 8,5 tuuman WVGA-värikosketusnäyttöpaneelilla, joka tekee IT-sovelluksien hyödyntämisestä erittäin helppoa. MX-C380:ssa ja MX-C310:ssa on värillinen 4,3 tuuman värillinen LCD-näyttö.

– Sharpin uusi A4-värimonitoimilaitemallisto tuo asiakirjatuotannon toimiston keskipisteeseen ja helpottaa IT-asiantuntijoiden työtä, kun monen erillisen laitteen sijasta voidaan käyttää yhtä tehokasta laitetta, sanoo Keiichi Katsuta, Sharp Information Systems Europen johtaja.

– Uudet A4-kokoluokan MX-mallit tuovat markkinoille kokonaan uuden kategorian. Niissä on saatu pakattua kauniiseen ja helppokäyttöiseen muotoon Sharpin ainutlaatuiset asiakirjahallintatoiminnot ja muut monitoimilaitteiden vahvat ominaisuudet, jotka tekevät laitteesta toimiston asiakirjatuotannon kiistämättömän tähden.

Sisäisen kauneuden lisäksi laitteissa on aimo annos ulkoistakin kauneutta. Laitteen etupaneeli on pinnaltaan elävä ja särmää on saatu lisättyä kromilistoilla. Värinäyttö lisää ulkoista houkuttelevuutta. Lisävarusteena saatava sisäinen viimeistelijä ei vaadi lisätilaa, joten laite pysyy kompaktina. Se mahtuu siis paikkoihin, joihin suuremmat monitoimilaitteet eivät mahdu.

Räätälöitäviä liiketoimintasovelluksia Sharp OSA® -teknologian avulla
Sharp OSA® (Open Systems Architecture) antaa kolmannen osapuolen ohjelmistokehittäjille mahdollisuuden yhdistää monitoimilaite kunkin asiakkaan omiin liiketoimintasovelluksiin. Sharp OSA:n avulla laiteratkaisut pystytään tietoturvaa uhraamatta räätälöimään vastaamaan asiakkaan erityistarpeita ja hoitamaan mm. asiakirjahallintaa, raportointia ja muita yrityksen sisäisiä toimintoja.

Etäkäyttö mahdollista

Kaikissa malleissa on käytössä Sharpin uusin laitehallintatekniikka. IT-hallinnoijien ja helpdeskin henkilökunnan on mahdollista ottaa etäyhteys käyttäjän koneeseen ja katsoa samaa näkymää yhdessä käyttäjän kanssa. IT-hallinnoijat voivat etänä mm. vaihtaa asetuksia, näyttää käyttäjille monitoimilaitteen käyttömahdollisuuksia tai diagnosoida ja ennaltaehkäistä ongelmia tarvitsematta mennä laitteen luo. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus vähentää merkittävästi aikaa, jonka laite on poissa käytöstä sekä pienentää laitteesta aiheutuvia kustannuksia.

Verkkoturvallisuus

Uusien A4-laitteiden tietoturva on huippuluokkaa ja sitä voidaan parantaa entisestään tietoturvakitin avulla. Tietoturvakitti kryptaa ja poistaa tietoa. Laitteissa on vakiona useita tietoturvaa nostavia toimintoja, kuten IP/MAC-osoitesuodatus, SSL-kryptaus, IPsec-suojaus ja käyttäjän tunnistus.

MX-C381, MX-C311, MX-C380 ja MX-C310 ovat myynnissä Sharpin valtuutetuilla jälleenmyyjillä.

Yrityksestä

Sharpin toiminta alkoi Japanissa vuonna 1912 ja nykyään sen palveluksessa on yli 53 700 työntekijää 32 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 220 miljardia euroa (2007). Sharp lanseerasi ensimmäisenä mikroaaltouunin, väri-TV:n ja LCD-tekniikan. Sharp Electronics (Nordic) AB:n pääkonttori on Tukholmassa ja Suomen sivuliike on toiminut vuodesta 2005. Yrityksen liiketoiminta-alueet ovat Ääni & Kuva, AV-tuotteet, Digitaalinen asiakirjatuotanto, Aurinkokennot ja Kodinelektroniikka.

Share: