Sesomalla uusia laitteita jälkikäsittelyyn

31.12.2007 11:00Uutiset » Laitteet

Sesoma on laajentanut valikoimaansa kahden uuden päämiehen tuotteilla. Kyseessä ovat saksalainen Aristo ja italialainen Neolt.

Saksalaisen Ariston myötä Sesoma tarjoaa järeitä jälkikäsittelypöytiä (kuvassa) eri materiaalien automaattiseen muotoonleikkaukseen, jyrsintään ja nuuttaukseen. Muun muassa kameralla varustettujen Aristo-pöytien työkaluvalikoima on laaja. Saatavilla on esimerkiksi kangasleikkuri ja Vcut-työkalu.

Sesoma on aloittanut yhteistyön myös italialaisen Neoltin kanssa tuomalla maahan sen trimmereitä ja leikkureita. Neoltin uusista tuotteista ehkä mielenkiintoisin on X- ja Y-suuntiin (neljältä sivulta) automaattisesti leikkaava XY Matic Trim 165. Tulostimeen liitettävä trimmeri leikkaa maksimissaan 0,5 mm paksua tarramateriaalia, paperia, polyesteriä tai polykarbonaattikalvoa. Helppokäyttöinen laite on varustettu elektronisella ohjauksella ja vastaanottopöydällä.

Neoltin laajasta tuotevalikoimasta Sesomalla on myynnissä myös yli kolmemetristen pleksi-, dibond- ja Forex-levyjen leikkaukseen tarkoitettu Electro Plexi Trim -leikkuri. Leikkurissa on laservalolla tapahtuva kohdistus ja sen nopeus on elektronisesti säädettävissä.

Lisätietoja Sesoma Oy, Sami Lempinen.
Lisätietoja www.sesoma.fi.

Share: