Rolandilta uusi leikkaava suurkuvatulostin

10.3.2016 10:41Uutiset » Laitteet
Roland TrueVis-tulostin.
Roland TrueVis-tulostin.

Roland DG on tuonut markkinoille uuden leikkaavan suurkuvatulostimen, joka esiteltiin Fespassa. TrueVIS VG 640/540 -mallit ovat uuden sukupolven ekoliuotintulostimia, joissa on monia innovaatioita edellisiin malleihin verrattuna.

Integroidulla leikkurilla varustetut Roland -suurkuvatulostimet ovat olleet suosittuja. Roland esitteli uuden mallin Fespassa ja odottaa paljon siltä. Mallin uudet ominaisuudet tuovat yhtiön mukaan lisää joustavuutta asiakkaille. Laitetta voi käyttää hyvin monenlaiseen tuotantoon mainonnasta pakkauksiin asti.

Uusi malli sisältää neljä Rolandin kehittämää uutta FlexFire-tulostuspäätä. Myös musteet ovat uusia ja näille tulostuspäille kehitettyjä. Uutta ovat myös mustepussit, joita käytetään pysyvien kasettien kanssa. Yleensä mustesuihkutulostimissa käytetään vaihdettavia kasetteja.

Uudessa mallissa voidaan käyttää 7–8 väriä, myös valkoista. Tuotantonopeus on 10,6 neliömetriä tunnissa HD-moodissa vinyylillä ja 34,8 neliötä tunnissa julisteissa CMYK-musteilla. Laitten mukana toimitetaan uusi Roland VersaWorks Dual RIP -ohjelmisto.

Share: