Rolandilta odotettu uutuus

24.9.2012 10:46Uutiset » Laitteet

Roland Soljet Pro4 XR-640

Roland DG on esitellyt kokoluokkansa nopeimman ja edistyksellisimmän muotoon leikkaavan Soljet Pro4 XR-640 -ekoliuotintulostimen. Roland DG:n mukaan uudessa 162 cm leveässä Soljet Pro4:ssä yhdistyvät erinomainen suorituskyky, tulostimeen integroitu leikkuri, upea kuvanlaatu ja värintoisto sekä uudet ECO-SOL MAX2 -värit vaihtoehtoisilla kokoonpanoilla. Kolme erikoisväriä – vaalea musta, valkoinen ja metallinen hopea – tuovat myös lisäarvoa ja upeita efektejä tulostustöihin.

Soljet Pro4 XR-640 tulostaa ja leikkaa ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvia tulosteita erittäin nopeasti ja tarkasti useille pinnoitetuille ja pinnoittamattomille tulostusmateriaaleille kuten vinyylille, paperille, banderollille ja tulostusmuoville. Sovellusten kirjo on laaja: tulostimella voidaan toteuttaa esimerkiksi banderolleja, opasteita, myymälämateriaaleja, tarroja, valokuvatulosteita, taustavalaistuja mainoksia, julisteita sekä auto- ja ikkunateippausmateriaaleja.

Uudet ekoliuotinvärit

Uudet ECO-SOL MAX2 -ekoliuotinvärit sisältävät valkoisen värin ja metallivärin lisäksi uutuutena vaalean mustan. Tulostusvärejä voi olla joko seitsemän tai kahdeksan valitusta värikokoonpanosta riippuen. Kokoonpanovaihtoehtoja on neljä: 1. CMYKLcLm+Wh (white) +Mt (metallic silver), 2. CMYKLcLm+Wh+Lk (light black), 3. CMYKLcLm+Lk+Mt ja 4. CMYKLcLm+Lk. Laajennettu väripaletti avaa uusia sovellusmahdollisuuksia ja markkinoita tulostajille. Valmistajan mukaan uudistetut ECO-SOL MAX 2 -värit myös kuivuvat entistä nopeammin ja ne ovat nikkelivapaita. Värit ovat lähes hajuttomia.

Uutuustulostimen testanneen Seri-Decon huoltopäällikön Arto Martikaisen mukaan tulostimen kolme erikoisväriä tuovat näkyvää lisäarvoa tulostustöihin:

– Tulostusjälki on todella laadukas. Uutuutena ekoliuotintulostimiin tuotu vaalea musta uutuusväri mahdollistaa neutraalin harmaan, portaattomat harmaansävyiset liukuvärit ja luonnolliset ihon sävyt sekä valokuvantarkat kuvat. Entisestään paranneltu valkoinen väri mahdollistaa paremman peittävyyden ja sitä voidaan käyttää läpinäkyvillä materiaaleilla tai haluttaessa poikkeuksellisen kirkkaanvalkoista tekstiä ja grafiikkaa. Metallinen hopea voidaan tulostaa joko puhtaana spottivärinä tai se voidaan yhdistää CMYK-väreihin, jolloin voidaan luoda satoja hohtavia metallivärejä ja näyttäviä tehosteita.

Kaksi tulostuspäätä tuo lisänopeutta

SOLJET Pro4 XR-640:ssa on kaksi tulostuspäätä, joiden ansiosta tulostimen suorituskyky on erinomainen. Maksimi tulostusnopeus on jopa 49 m2 tunnissa ja vinyyleille ja banderolleille 21,6 m2/h. Tuplatulostuspäät ampuvat värit pitkälle kehitettyjen algoritmien mukaan ja peilatussa värijärjestyksessä. Tämä mahdollistaa jälleenmyyjä Seri-Decon mukaan erinomaisen kuvalaadun ja raidattoman tulostusjäljen. Lisäksi tulostuspäät pystyvät tuottamaan seitsemän erilaista pisarakokoa, minkä ansiosta liukuvärit toistuvat erittäin pehmeästi ja yksityiskohdat tarkasti. Tulostimella voidaan toteuttaa upeita valokuvalaatuisia tulosteita täyteläisillä väreillä ja upeilla efekteillä. Tulostimen mukana tulee uusin versio Roland VersaWorks RIP- ohjelmistosta.

Lisätietoa jälleenmyyjästä www.seri-deco.fi ja valmistajasta www.rolanddg.eu

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: