Ricohin digipainokoneelle myönnettiin Fogra-sertifiointi

26.11.2009 01:00Uutiset » Laitteet

Ricoh Pro C900 -digitaaliselle painokoneelle on myönnetty FograCert Validation Printing System -sertifikaatti Lontoossa 23. marraskuuta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Pro C 900 + EFI Fiery -palvelin täyttää ISO/NWIP 12647-8 -standardin vaatimukset, sanoo Timo Uusitalo, Ricoh Finland Oy:n tuotantotulostuslaitteiden tuotepäällikkö.

Testi ajettiin Tecco CS 130 puolikiiltävälle paperille.

– Fogra VPS -sertifikaatti Ricoh Pro C900:lle ja Pro C900 E-80:lle takaa asiakkaillemme, että nämä laitteet ovat täydellisen sopivia digituotantoon. Digitaalinen painaminen kasvaa edelleen eniten kirjapainoalalla ja nämä sertifikaatit takaavat, että töitä voidaan siirtää perinteisistä offset-prosesseista Ricoh Pro C900:n kaltaisiin digitaalisiin teknologioihin.

FograCert Validation Printing System (VPS) perustuu ISO 12647 -standardiin, joka asettaa muun muassa tavoite- sekä vaihteluväliarvot erilaisille painoprosesseille, kuten offset-, coldset-, flekso- ja digipainolle. FograCert määrittää täsmälleen, miltä testiarkkien tulee näyttää. Ricoh Pro C900 täyttää kaikki kriteerit.

– Tämä on jälleen yksi tavoite, jonka olemme saavuttaneet jo 15-vuotisessa yhteistyössämme Ricohin kanssa. Tänä aikana olemme tehneet yhteistyötä tukeaksemme digitaalisen painamisen nykyisiä ja tuleviakin tarpeita, sanoo Danny Morris, EFIn Regional Sales Manager.

– Sekä EFI että Ricoh ovat luotettuja merkkejä tuotantotulostusalalla, ja yhteistyömme päämääränä on varmistaa, että tulostuspalveluiden tarjoajat voivat tuottaa ennustettavaa, mitattavaa laatua hyväksyttyjen standardien mukaan käyttämällä Ricoh Pro C900 -sarjaa ja EFI Fiery -palvelinta.

– Testatulla laitteellaan Ricoh on nyt maailman huippukärkeä digitaalisessa arkkipainamisessa, toteaa Andy Kraushaar Fogralta ja jatkaa:
– Fogran sertifiointitilaisuus on kaksipäiväinen, intensiivinen arviointiprosessi, jossa tulostimen ominaisuuksia testataan laajasti monilla tiukoilla kokeilla. Tarkkailussa on esimerkiksi paperin väri, painettujen värien arvot, väripoikkeamat, päällepainatuksen väripoikkeamat sekä harmaatasapaino. Tämä takaa sen, että Ricoh Pro C900 -sarja pystyy tuottamaan tasaisen laadukasta väripainatusta niin lyhyillä kuin pitkilläkin sarjoilla. Myönnämme ilolla Ricoh ProC900 -sarjalle Fogra VPS -sertifikaatin ISO 12647-8 -standardin mukaisuudesta.

Ricoh Pro C900 -sarjan 90 sivua minuutissa tuottavat laitteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita. Tulostusnopeus ei laske edes paksumpaa paperia käytettäessä. Natiivi 1200 dpi:n tulostustarkkuus ja EFI-palvelin takaavat ammattimaisen painolaadun järkevään hintaan, tinkimättä tulostusnopeudesta tai monipuolisesta paperivalikoimasta ja automaattisista viimeistelylisävarusteista. Tähän sisältyy parannettu, erilaisten paperilaatujen automaattinen käsittely, useita arkkiasemointitoimintoja taittoon ja leikkaukseen ja toiminto sivujen kohdistamiseen ja varojen määrittämiseen.

Lisätietoa: www.ricoh-europe.com ja www.fogra.org

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: