Ricohilta uudet digipainotuotannon työjuhdat

22.11.2010 15:39Uutiset » Laitteet

Ricoh Pro C901

Ricoh on tuonut markkinoille uudet Pro C901/C901s digipainokoneet ammattimaiseen tuotantotulostukseen. Ricohin tiedote kulki otsikolla “paras digipainokoneemme tähän asti”.

Ricoh Pro C901 Graphic Arts Edition on viimeisintä tekniikkaa oleva, Ricohin mukaan luokkansa paras värituotantojärjestelmä, jossa tulostuksen laatu ja luotettavuus on viety uudelle tasolle. Uutuuslaitteet yhdistävät digipainokoneiden ja offsetin parhaat puolet: nopeuden, laadun ja muuttuvan tiedon tulostuksen. Ricoh Pro -sarjan laitteille on ominaista joustava työnkulku, suuri paperikapasiteetti ja automaattinen viimeistely, jotka soveltuvat pienille ja suurille painomäärille. Toisaalta paperin kulkuun tehdyt parannukset lisäävät huomattavasti tuottavuutta, kohdistusta ja värien tarkkuutta.

Ricoh värijärjestelmän, Pro C901, etuja ja ominaisuuksia:

• Nopeus: 90 A4-pintaa minuutissa paksullekin paperille (300 g/m2) kaksipuoleisena.

• Laatu: Uusi PXP™-väriaine takaa tarkan ja offset-tasoisen kuvanlaadun.

• Korkea käytettävyysaste: Uudet käyttäjän vaihdettavissa olevat osat vähentävät kuluja ja ylläpitovaatimuksia sekä maksimoivat tuottavuuden ja käytettävyysajan.

• Ricoh Media Library mahdollistaa helpot asetukset ja joustavan työnkulun.

• Sujuva tuotanto: Laaja valikoima lisävarusteita kaikkiin tarpeisiin varmistaa, että tuotanto on automaattista ja käyttäjäystävällistä.

• Valikoima väripalvelimia, jotka soveltuvat erilaisiin tuotantoympäristöihin.

o EFI Fiery E-41 väripalvelin

o EFI Fiery E-81 väripalvelin (QX palvelin)

o Creo C-81 Väripalvelin

www.ricoh.fi

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: