Ricoh lanseeraa kolme uutta väripainokonetta

7.6.2011 13:54Uutiset » Laitteet

Ricoh Pro C751

Ricoh Europe PLC julkisti eilen kolme uutta digitaalista väripainokonetta. Ricoh ProTM C651EX, Pro C751EX ja Pro C751. Järjestelmät soveltuvat yhtä hyvin niin pikapainojen, digipainojen kuin offset-painojenkin tarpeisiin sekä yritysten tulostuspalveluihin. Laitteissa on muutamia ainutlaatuisia teknisiä ratkaisuja, jotka takaavat korkean painolaadun ja tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat laajentaa valikoimaansa keskipitkissä ja lyhyissä painosarjoissa.

Pro C751 -sarja hyödyntää uutta laserteknologiaa VCSELiä (Vertical Cavity Surface Emitting Laser), joka takaa Ricohin mukaan luokkansa parhaan lopputuloksen 4 800 dpi:n tarkkuudella. Ylivoimaisen tarkka kohdistus perustuu laitteen kykyyn havainnoida paperin venymistä ja kutistumista lämpenemisen ja jäähtymisen aikana. Toinen VCSEL-teknologialla saavutettava lisäetu on ohuiden viivojen ja tekstin terävyys. Pro C751 -sarjan toinen ainutlaatuinen ominaisuus arkkisyöttöisissä tuotantolaitteissa on sen nestejäähdytys, joka takaa kehiteyksikön oikean lämpötilan ja lisää tuottavuutta.

Laitteiden vakaa väridensititeetti on varmistettu aktiivisella mittauksella, joka takaa vakaan kuvanlaadun myös pitkissä sarjoissa. Käyttäjän vaihdettavissa olevat kuluvat osat (Operator Replaceable Units ORU), maksimoivat käytettävyyden ja tuottavuuden ja antavat mahdollisuuden lisätä väriainetta käytön aikana.

Martioitujen ja erikoismateriaalien käyttömahdollisuus antaa palveluntarjoajan asiakkaille lisää vaihtoehtoja. Laaja valikoima erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja mahdollistaa joustavan työnkulun. Näitä ovat muun muassa uusi monitaittoyksikkö, suurkapasiteettipaperialusta, kampasidontalaite, sata arkkia nitova viimeistelijä, vihkoviimeistelijä, stakkeri, GBC StreamPunch Pro EX -rei’itys ja Plockmatic-vihkotaittoyksikkö.

Hyödynnetty lippulaivamallin ominaisuuksia

Ricoh Pro C751 -sarjassa on hyödynnetty Ricoh Pro C901 Graphic Arts Edition -laitteessa hyväksi havaittuja teknologisia ratkaisuja: Ricoh PxP -väriaine takaa offsetmaisen laadun sekä lanseerauksen ajankohtana 150 testatun tulostusprofiilin ja alati laajenevan paperiarkiston ja sisältää myös mahdollisuuden omien profiilien käyttöön.

Sovellukset kuten vihkot, esitteet, suorapostitukset, raportit, kuvakirjat ja kirjat soveltuvat mitä parhaiten Pro C751 -sarjan laitteille. EFI E41A -tulostuspalvelin, joka soveltuu kaikkiin kolmeen malliin, mahdollistaa erilaisten työnkulkuratkaisujen helpon integroinnin olemassa oleviin toimintoihin. Lisäksi laitteet on suunniteltu siten, että ne soveltuvat Ricohin integroituihin TotalFlow-ratkaisuihin.

Ricohin tuotepäällikkö Timo Uusitalo kommentoi: – Lippulaivamme Ricoh Pro C901 Graphic Arts Edition on osoittautumassa houkuttelevaksi vaihtoehdoksi digitaalisen painamisen palveluntarjoajille. Pro C751 -sarja laajentaa valikoimaamme tuotantotulostuksen ammattilaisille ja auttaa toimintojen tehostamisessa. Pro C751 -mallisto on innovatiivinen paketti uutta teknologiaa ja etuja alati muuttuville markkinoille.

www.ricoh.fi

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: