Pressline toimittaa UV-neliväritulostimen Illbyplastille

18.10.2013 11:26Uutiset » Laitteet

Azon UV

Ilolassa toimiva AB Illbyplast Oy ja painoalan maahantuojayritys Pressline Oy ovat sopineet Azon UV-neliväritulostimen toimittamisesta Ilbyplastille. Azon UV-tulostimella voidaan tulostaa korkealaatuisia nelivärikuvia erinomaisella liuotin- ja kulumiskestävyydellä vaihteleville alustoille ja 3D-esineille, kuten puu, keramiikka, muovi, kivi ja paperi. Alusta voi olla pehmeä tai karhea, tasainen tai taitettu ja korkeudeltaan jopa 100mm. Tulostin on varustettu LED-UV-lampuilla, jotka ovat tunnettuja UV-kovetus-luotettavuudestaan ja otsoni-vapaasta rakenteestaan.

Illbyplast aikoo käyttää Azon UV-tulostinta omien muovituotteidensa (mm. turvaleikkurit) logopainatukseen. Uuden tulostimen ansiosta yhtiö aikoo laajentaa ja tarjota tulostin- ja painatuspalvelua alihankintana muille yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Tulostimella on tarkoitus osittain korvata nykyinen tampo-painatus. Nykyaikaiset monivärilogot antavat UV-tulostimelle etulyöntiaseman.

– Vertasimme eri tulostinvaihtoehtoja ja teimme myös testitulostuksia. Azon-UV-tulostimen korkea laatu vakuutti meidät, että laite on paras meidän tarpeisiimme. Se antaa meille joustavuutta tuotannossa, pienentää kustannuksia ja mahdollistaa aivan uudenlaisen korkeanlaatuisen logopainatuksen, toteaa Peter Boije af Gennäs, AB Illbyplast Oy:n toimitusjohtaja.

AB Illbyplast Oy on vuonna 1975 perustettu teknillisiin tuotteisiin erikoistunut muovipuristamo. Yhtiö on Pohjoismaiden suurin turvaleikkureiden valmistaja.

Share: