Pettämätöntä suoritustehoa

11.5.2009 09:41Uutiset » Laitteet

Konica Minolta on esitellyt uuden mustavalkotuotantojärjestelmänsä bizhub PRO 950:n. Suurien volyymeiden tulostusyksiköille, kopiopalveluille ja omatarvepainoille suunniteltu laite tuottaa 95 A4-sivua minuutissa ja maksimivolyymi kuukaudessa voi nousta jopa 750 000 A4-sivuun.

Nopea sisäinen tulostuspalvelin takaa Konica Minoltan mukaan maksimituotannon ja nopeat läpimenoajat vaativimmallekin tuotannolle. Laajat kuvansäätö- ja rasterointimahdollisuudet yhdistettynä Konica Minoltan omaan polymeeriseen Simitri-väriaineeseen takaavat valmistajan mukaan korkean tulostuslaadun.

– Pyrimme tuomaan yhteen kaksi ominaisuutta, jotka tähän saakka ovat olleet toisensa poissulkevia. Ensinnäkin, Konica Minolta on aina keskittynyt kehittämään ammattitason tulostusympäristöihin luotettavia ja ensiluokkaisia mustavalkotuotantojärjestelmiä, sanoo Jarno Ahonen, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n markkinointijohtaja.

– Toisekseen, halusimme uuden tuotantojärjestelmän olevan kustannustehokas ja kohtuuhintainen. Uudessa bizhub PRO 950:ssä voimme huomata, että juuri nämä ominaisuudet yhdistyvät käytännöllisesti, Ahonen jatkaa.

Uusi Tone Curve -sovellus

Konica Minolta bizhub PRO 950 prosessoi ja tulostaa sivut poikkeuksellisen tehokkaasti. Tuotantojärjestelmän Linux OS -pohjainen tulostinpalvelin varmistaa jatkuvan tuotannon sekä pitää suoritustehon vakaana ja korkeana. Uusi Tone Curve -sovellus (kuvassa) täydentää nopeaa tulostinpalvelinta. Se sisältää säätötyökaluja, jotka ovat tähän saakka olleet käyttäjien ulottumattomissa. Optimaalisen tulostuslaadun takaamiseksi voidaan asiakaskohtaiset työasetukset (esimerkiksi sävykäyrät) tallentaa omiksi profiileiksi ja hakea ne käyttöön aina tarvittaessa.

Myös bizhub PRO 950:llä tulostettavien paperilaatujen määrä on laaja, paperien neliöpainojen skaalautuessa aina 40 grammasta 300 grammaan neliömetrillä. Monipuoliset inline-viimeistelijät täydentävät modulaarisen järjestelmän ominaisuudet sopiviksi jokaiseen tuotantoympäristöön. Järjestelmän viimeistelyoptioihin kuuluvat mm. 100 arkin nitova viimeistelijä mukautuvalla niitin pituudella, 20 arkin vihkoviimeistelijä lisävarusteena saatavalla leikkausyksiköllä, kaksi jälkisyöttöalustaa ja Z-taitto- ja rei’itysyksiköt.

Lisätiedot www.konicaminolta.fi

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: