Painoykkönen monipuolistaa palveluvalikoimaansa

31.12.2007 11:47Uutiset » Laitteet

Oulaisissa toimiva Painoykkönen Ky on täydentänyt digitaalipainokalustoaan Xeroxin DocuColor 8000 -väripainokoneella.

Painoykkösellä oli ennestään käytössään toimisto- ja tuotantolaitteiden välimaastoon sijoittuva Xerox DocuColor 250 -värimonitoimilaite. Kun Painoykkönen halusi panostaa digitaaliteknologiaan entistä vahvemmin, laitetoimittajaa valitessaan yhtiö huomasi nopeasti, ettei suurien volyymien digitaalipainoon keskittyviä laitetoimittajia ole kovin montaa Pohjois-Suomen leveyspiireillä. Monilla toimijoilla ei ole huoltohenkilökuntaa Pohjois-Suomessa.

– Huolto on ehdottoman tärkeä osa kokonaispalvelua. Xerox vastaa siitä, että meillä on ammattitaitoiset huoltomiehet käytössä tarvittaessa, toimitusjohtaja Eero Haaraniemi Painoykkösestä kertoo.

Laite tulostaa 80 A4-arkkia minuutissa. Lisäksi laite pystyy tulostamaan jopa synteettisille materiaaleille, mikä kasvattaa Painoykkösen käytössä olevaa materiaalivalikoimaa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kiiltävien esitteiden ja erikoistulostustöiden teon. Lisäksi Painoykkönen hankki on-line-viimeistelijän.

Painoykkönen ja Xerox ovat solmineet viiden vuoden ylläpitosopimuksen, joka muodostaa yhtiöiden yhteistyön rungon. Ylläpitosopimuksen myötä Xerox on ottanut vastuun koneen ylläpidosta ja tarvittavien varaosien toimituksista.

– Laitetoimittajien ja painotalojen yhteistyö on menossa entistä syvällisempään suuntaan. Uskomme, että olemme saaneet Xeroxista aidon yhteistyökumppanin, joka tukee meitä ja pitää omalta osaltaan huolen siitä, että koneemme on koko ajan parhaassa mahdollisessa tuotantokunnossa. Olen hyvin toiveikas yhteistyömme suhteen ja katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen, Haaraniemi sanoo.

Lisätietoja www.painoykkonen.fi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: