Päivityksiä Konica Minoltan bizhub-sarjaan

9.8.2013 10:18Uutiset » Laitteet

Konica Minolta on päivittänyt suositun bizhub PRESS C8000 –värituotantojärjestelmänsä uuteen e-versioon. Uudessa bizhub PRESS C8000e -mallissa on huomioitu erityisesti laitteen tarvikkeiden ja väriaineen kesto. Kuukausittaista huippuvolyymiä on voitu kasvattaa jopa 50 prosenttia: 500 000 sivusta 750 000 sivuun kuukaudessa. Myös tuotannon aikainen paperikasettiasetusten vaihtaminen lisää osaltaan uuden laitteen tehokkuutta. Operaattori pystyy myös itse tekemään entistä laajempia ylläpitotoimintoja, jos tuotantoa tehdään monessa vuorossa ja viikonloppuisin, jolloin huolto- ja ylläpitopalveluita ei ole saatavilla.

– On tärkeää, että Konica Minolta pystyy kehittämään ja päivittämään tuotelinjaansa vastaamaan markkinoiden tarpeita. Erittäin kilpailuilla digipainomarkkinoilla on tärkeää, että asiakkaamme pystyvät tuottamaan painotuotantoa mahdollisimman kustannustehokkaasti ja nopeasti sekä saamaan mahdollisimman korkean käyttöasteen laitekannalleen. Uudet parannukset lippulaivamallissamme mahdollistavat juuri tämän, toteaa Henna Kähkönen, tuotantolaitteiden tuotepäällikkö Konica Minolta Business Solution Finland Oy:stä.

Konica Minolta esitteli kesän aikana myös muita bizhub-uutuuksia: bizhub C654e ja bizhub C754e. Tuotantonopeuksien ollessa peräti 60 värisivua ja 65/75 mustavalkosivua minuutissa, soveltuvat C654e ja C754e erinomaisesti suurten osastojen, toimipisteiden ja myös tuotantotulostusyksiköiden keskitetyiksi viestintäjärjestelmiksi. Molemmat uutuudet on varustettu intuitiivisella kosketusnäytöllä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: