OKI:lta uusi A3-värimonitoimilaite

26.1.2009 15:17Uutiset » Laitteet

Väreissä tulostava A3-monitoimilaite OKI MC860 on nyt hintansa puolesta myös pienten yritysten tai työryhmien ulottuvissa. OKI:n mukaan MC860:n tarjoama laatu ja eri toiminnot maksavat muiden valmistajien laitteissa tuplaten.

Kooltaan OKI MC860 vastaa tavallista A4-monitoimilaitetta. Näin ollen se sopii näppärästi pieniinkin toimistoihin. Se on omiaan arkkitehtitoimistoihin, kouluihin ja kauppoihin. Laitteella on OKI:n mukaan erittäin alhaiset kokonaiskustannukset sekä alhaisilla että suuremmilla, noin 2 000 – 4 000 sivua kuukaudessa, tulostusmäärillä.

– On monia pieniä yrityksiä, jotka tarvitsevat väritulosteita, skannausta tai kopiontia A3-koossa. Lähinnä tulevat mieleen meklarit, kaupat, arkkitehtitoimistot ja koulut. Siksi olemme erityisen tyytyväisiä voidessamme tarjota monitoimitulostinta, jossa kaikki toiminnot ovat vakiona sellaiseen hintaan, johon useimmilla on varaa, sanoo maajohtaja Teemu Kaski OKI Printing Solutionsilta.

OKI MC860 tulostaa paperikoot A6-A3 sekä 1,2 metrin pituiset banderollit. Siinä on kaksipuoleisuusyksikkö, verkkokortti sekä automaattinen arkinsyöttölaite vakiona. OKI MC860 monitoimilaitteessa on korkea skannausresoluutio ja sillä voidaan skannata esimerkiksi verkkokansioon, sähköpostiin tai USB-muistitikulle. Faksi käsittelee kaikki koot A6-A3 ja sitä voi käyttää suoraan laitteesta tai tietokoneelta verkkoyhteyden kautta. OKI MC860 on saatavana kolmena eri versiona, paperikapasiteettitarpeesta riippuen.

Laite on hyvin käyttäjäystävällinen. OKI MC860 -monitoimilaitetta voi käyttää kuka tahansa, erityistä käyttökoulutusta ei tarvita. Laitteen voi myös hankkia ilman huolto- tai leasingsopimusta. OKI MC860 -monitoimilaitteella on yhden vuoden Onsite-takuu, jonka aikana laiteen huolto tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa.

OKI MC860-sarjan alvittomat suositushinnat ovat alkaen 3 820 euroa. Myynnissä laite on OKI-jälleenmyyjillä kautta maan helmikuusta lähtien.

Linkki: www.oki.fi

Share: