OKI lanseerasi A3-tulostimen viidellä värillä

21.11.2013 09:07Uutiset » Laitteet

OKI on tuonut markkinoille digitaalisen A3-koon LED-tulostimen ES9541:n, joka tulostaa perinteisten CMYK-värien lisäksi valkoista tai kirkaslakkaa. Laite mahdollistaa teräväpiirtoisen väritulostuksen laajalle materiaalivalikoimalle.

Monipuolinen laite tulostaa enimmillään 50 sivua minuutissa, ja sen värikasetin kapasiteetti on 38 000 sivua. OKI:n patentoidun single-pass- ja suoran paperiradan sekä digitaalisen LED-teknologian ansiosta ES9541 voi tulostaa yksipuolisena jopa 360 g/m2 tai kaksipuolisena 320 g/m2 painavalle paperille.

Valkoisen värin käyttö laajentaa merkittävästi käytettävissä olevaa materiaalivalikoimaa. Se mahdollistaa pikapainatuksen värilliselle paperille, myymälämateriaalien ja kylttien tulostuksen läpinäkyville kalvoille sekä T-paitojen siirtopainatukset. Lisäksi väriä hyödynnetään vedoksissa sekä mainos- ja markkinointimateriaaleissa. Kirkaslakkaa käytetään pääasiassa korkealaatuisten luetteloiden, käyttöoppaiden ja kuvakirjojen pikapainatukseen, mutta myös vedoksiin ja spottilakkana lisäämään mainosmateriaalien vaikuttavuutta.

– Spottivärin käyttäminen on aiemmin edellyttänyt kalliita digitaalitulostimia tai litografiamenetelmiä. Nyt se on kaikkien luovien yritysten sekä tulostus- ja painopalveluita tarjoavien yritysten saatavissa. ES9541 on hinnaltaan kilpailukykyinen ja sen käyttökustannukset ovat alhaiset, sanoo OKI:n maajohtaja Teemu Kaski.

Kuva ES9541, OKI.

Share: