OffsetKolmiolle ensimmäinen Xerox Versant

12.9.2014 08:31Uutiset » Laitteet

Hämeenlinnassa toimiva OffsetKolmio on tilannut Suomen ensimmäisen Xerox Versant 2100 -painokoneen EFI Fiery -väripalvelimella ja muuttuvan datan XMPie-ohjelmistolla. Erityisesti pakkausteollisuuden asiakkaita palvelevan OffsetKolmion hankintapäätökseen vaikuttivat tiedotteen mukaan Versantin soveltuvuus painaa paksummille materiaaleille sekä laitteen äärimmäisen hyvä kohdennustarkkuus.

– Hinta, monipuolisuus ja laatu kohtasivat Versant 2100:ssa mielestämme hyvin. Markkinoilta ei yksinkertaisesti löytynyt meille paremmin soveltuvaa vaihtoehtoa. Olemme panostaneet viimeaikoina paljon myös kohdennetun suoran eli osoitteellisen tulostuksen puolelle. Versant on tuottelias ja siihen sisällytetty muuttuvan datan ohjelmisto mahdollistaa meille myös tähän työhön uudenlaista tehokkuutta, kertoo OffsetKolmion toimitusjohtaja Pekka Virta.

Suomen markkinoille nyt lanseeratun Versant 2100 -painokoneen nopeus on jopa 6 000 A4-kokoista 4/0-painopintaa tunnissa. Koneella voidaan painaa erittäin monentyyppisille painomateriaaleille välillä 52 – 350 g/m².

Versantin vahvuuksia on Xeroxin myös tarkka Ultra HD -painolaatu. Rippausresoluutio on jopa 1200 x 1200 10 bitin tarkkuudella. Laite tarjoaa Xeroxin mukaan 2400 x 2400 dpi:n painatustarkkuuden yhdistettynä värinhallinnan automaatioon ja todella tarkkaan rekisteröintiin.

Kuva: Xerox Versant 2100.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: