Océlta uusia suurkuvatulostimia ja muutoksia vastuuhenkilöissä

19.9.2008 00:05Uutiset » Laitteet

Océ on julkistanut uuden Océ CS9200 -sarjan, johon kuuluu kaksi uutta low-solvent tulostinmallia: Océ CS9265 ja Océ CS9290.

Edellä mainittu tekee maksimissaan 164 cm leveitä ja CS9290 vastaavasti 223 cm leveitä tulosteita. Tulostimien takana on muuttuvan pisarakoon VariaDot™ imaging -teknologia sekä WAVE Stitching -teknologia, joka mahdollistaa tarkemmat yksityiskohdat, korkeamman tuottavuuden ja taloudellisemman väriainekulutuksen.

Laitteet sijoittuvat tuotannollisesti niin sanottuun keskisarjaan tulostusnopeuksien ollessa tuotantokäytössä 10–40 nelömetriä tunnissa sovelluksesta riippuen. Maksimi tulostusnopeus on 80 neliömetriä tunnissa. Océ CS9200 -sarjan tulostusnopeutta tukemaan Océ on kehittänyt uuden High Speed Low-solvent -väriaineen. Tulostimet valmistavat Océn mukaan helposti ja nopeasti bannerit, myyntipistemainokset ja autografiikat. Ne soveltuvat parhaiten tuotantoympäristöihin, joissa vaaditaan hyvää laatua ja pitkää ulkokestoa.

Myös Océn suurkuvatulostukseen keskittyvä Display Graphics -liiketoimintayksikkö on saanut uusia tulokkaita. Jatkossa myynnistä vastaa Tarmo Kuusela ja suurkuvapuolen ohjelmistotukea puolestaan antaa Juha-Matti Lehtinen.

Share: