Océ saa arsenaaliinsa Canonia

20.10.2010 11:50Uutiset » Laitteet

Canon_imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO

Océ laajentaa tuotantotulostinmallistoaan Canonin arsenaalilla. Yhtiö esittelee värituotantomallistoansa laajentavan Canon imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO -sarjan. Liityttyään Canonin maailmanlaajuiseen ryhmään Océ on ottanut tarjontaansa myös Canonin imagePRESS-värituotantosarjan ja imageRUNNER ADVANCE 8000 -sarjan. Integrointivaiheessa olevat yritykset muodostavat yhdessä maailman suurimman digitaalisia tuotantolaitteita tarjoavan yrityksen.

Canonin imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO -sarjaan kuuluu kaksi mallia – imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO ja C9070 PRO -, jotka tuottavat 60 ja 70 painopintaa minuutissa ja skannaavat jopa 200 mustavalkoista ja 140 värikuvaa minuutissa. Järjestelmät vastaavat painopalveluja tarjoavien yritysten sekä yritysten omatarvepainojen kasvaviin digitaalisen painamisen tarpeisiin. Joustavuuden lisäämiseksi imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO -värituotantolaitteet voidaan liittää Fiery®-pohjaisiin palvelimiin. Saatavana on kaksi kokoonpanoa: sisäänrakennettu palvelin (imagePASS-A1) tai ulkoinen palvelin (ColorPASS-GX300), jotka on helppo integroida olemassa oleviin työnkulkuihin sekä keskittää tuotannonhallinta ja -seuranta muiden Fiery-pohjaisten laitteiden kanssa. Järjestelmään voidaan liittää rei’itysyksikkö, nitova viimeistelijä, vihkoviimeistelijä ja vihkojen etureunan leikkuri, kylmäsyöttöyksikkö ja arkkien taittoyksikkö, jotka suoriutuvat käytännössä lähes kaikista digitaalisista yleisimmin tehtävistä painotöistä – eikä näin ollen vaadi erillisiä offline-viimeistelylaitteita.

Yhdistelmä, josta asiakkaat hyötyvät

Canon imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO on integroitu Océn PRISMA® -työnkulkuohjelmistoon, joka sisältää Océ PRISMAaccess- ja Océ PRISMAprepare -ohjelmat töiden lähettämistä ja valmistelua varten. Näiden avulla painoalan ammattilaiset voivat valjastaa käyttöönsä tuotantolaitteen koko tehon, virtaviivaistaa töiden lähetystä, hyväksyntää ja valmistelua sekä helpottaa yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Vankat ja joustavat materiaalienkäsittelyominaisuudet, jopa 9300 arkin syöttömahdollisuus ja materiaalien täyttö tuotantoa keskeyttämättä tekevät järjestelmästä erittäin tuottavan.

Océ-Finland Oy:n emoyhtiö Océ N.V. on yksi merkittävimmistä ammattimaisten tulostus- ja kopiointiratkaisujen tarjoajista analogisten, digitaalisten ja värijärjestelmien markkinoilla. Yhtiö toimii 80 maassa, useassa eri maanosassa. Konsernin liikevaihto on noin 2,9 miljardia euroa ja sen palveluksessa työskentelee 22 000 ammattilaista. Yritys suunnittelee ja valmistaa tuotteensa pääasiassa itse ja käyttää 7 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen. Océ-Finland Oy on toimittanut järjestelmiä dokumenttien jakeluun ja hallintaan vuodesta 1991 lähtien. Suomessa Océn palveluksessa on 38 alan ammattilaista ja tukena on lisäksi Océn maailmanlaajuinen asiantuntijaorganisaatio. Liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Yrityksen toimipaikka on Espoossa.

Share: