Océ julkisti uuden Arizonan

12.2.2009 13:19Uutiset » Laitteet

Palkittu Océ Arizona -tuoteperhe on laajentunut jälleen uuden, entistä suuremman Océ Arizona 350 XT:n myötä. Tämä uusi tasotulostin pystyy tuottamaan jopa 2,50 x 3,05 m kokoisia tulosteita. Valkoisen värin ja rullamateriaalin optiot ovat saatavilla myös uutuusmalliin. Océ Arizona 350 XT on ensiesittelyssä Océn osastolla Sympnonie Visuelle -messuilla, jotka järjestetään 11.-13.2. Pariisissa.

Entistä suurempi Océ Arizona 350 XT mahdollistaa tulostamisen jopa 250 x 305 cm kokoiselle yhtenäiselle materiaalille. Pienempiä, max. 250 x 150 cm kokoisia levyjä tulostimessa voi olla yhtä aikaa kaksi kappaletta, joista toinen voidaan vaihtaa samalla kun toista tulostetaan. Koska tulostusta ei tarvitse keskeyttää materiaalin vaihdon vuoksi, tuotanto on merkittävästi tehokkaampaa.

Rullalta rullalle -option asentaminen mahdollistaa tulostamisen myös joustavalle materiaalille jopa 2,2 m leveydessä. Materiaalirulla voidaan vaihtaa jäykkien materiaalien tulostusta keskeyttämättä, eikä tulostustavasta toiseen vaihtaminen vaadi ylimääräistä aikaa. Nämä ominaisuudet on suunniteltu tekemään tulostimesta todellinen tuotantolaite materiaalille kuin materiaalille tulostettaessa. Océ Arizona 350 XT mahdollistaa digitaalisille tulostajille täydellisten visuaalisten markkinointiratkaisujen toteuttamisen yhdellä laitteella erittäin tehokkaasti, korkealaatuisesti ja ilman taukoja.

Océ Arizona 350 XT tulostaa 22,4 m²/h tuotantonopeudella jäykille materiaaleille ja 17,5 m²/h rullalta rullalle. Tämä tarkoittaa lähes kuudenkymmenen 125 x 150 cm levyn tulostamista yhdessä kahdeksan tunnin työvuorossa, tai 150 m² joustavalle materiaalille tulostamista samassa ajassa.

Océ Arizona 350 XT käyttää edeltäjiensä tavoin Océ VariaDot™ -teknologiaa, joka mahdollistaa lähes valokuvantarkan kuvanlaadun. Yhteistä sarjan aiempiin tulostimiin on myös kestävä rakenne, jotka on suunniteltu Océn korkean laadun, luotettavuuden, tuottavuuden ja käyttäjäystävällisyyden periaatteita kunnioittaen.

Arizona-sarjan tulostin on Océn mukaan turvallinen sijoitus, sillä päivitykset ja saatavilla olevat optiot pitävät laitteen ajan tasalla myös liiketoiminnan laajentuessa. Täydellisesti varustellulla Océ Arizona 350 XT:llä on mahdollista tulostaa kirkkaissa CMYK-väreissä ja valkoisella lähes mille tahansa display graphics –materiaalille, bannereista valokaappimuoviin, ja vaahtolevyistä huonekaluihin.

Mahdollisuus luoda täysin uudenlaisia tulosteita

Océ Arizona 350 XT:n tulostustaso on niin suuri, että sillä voi tulostaa erittäin laajoja pintoja, esimerkiksi autotallin ovia. Laitteella on mahdollista tulostaa myös epäsäännöllisen muotoisille kappaleille, raskaille materiaaleille kuten lasille, sekä pinnaltaan epätasaisille materiaaleille kuten puulle. Tämä on selkeä etu verrattuna kilpaileviin tasotulostimiin, joilla voidaan tulostaa vain nelikulmaisille, kevyille ja tasaisille materiaaleille.

Faktoja:

* Uusi UV-kestoisia värejä käyttävä tasotulostin suurkokoisille, korkealaatuisille tulosteille

* Erittäin suuri, 2,50 x 3,05 m tasotulostuspöytä

* Optiona saatavilla sekä valkoinen väri että rullalta rullalle tulostus

*Korkeatasoinen tulostuslaatu tuotantonopeuksilla tulostettaessa

Share: