NEC tuo markkinoille uuden energiapihin näytön

23.3.2009 14:51Uutiset » Laitteet

Myynnillisesti menestynyt NEC MultiSync EA221WM -näyttö saa nyt rinnalleen energiatehokkaamman, 22-tuumaisen EA221WMe-laajakuvanäytön. LCD-näyttö perustuu NECin viimeisimpään taustavaloteknologiaan ja tarvitsee neljän taustavalon sijaan vain kaksi taustavaloa. Näin monitori kuluttaa maksimissaan vain 26 wattia virtaa. Energiansäästö on 30 % neljän taustavalon näyttöihin verrattuna.

Näyttö on varustettu myös uudella NEC One Touch Eco -painikkeella, joka aktivoi Eco-tilan yhdellä napinpainalluksella. Eco-tilassa näyttö säästää virtaa pienennetyn valonkirkkauden avulla. Integroidun Carbon Footprint -mittarin avulla käyttäjä näkee helposti, kuinka paljon hiilidioksidipäästöjä näyttö on synnyttänyt koko käyttöikänsä aikana. EA221WMe on yksi harvoista näytöistä maailmassa, jolle on myönnetty EPEAT Gold -sertifikaatti.

Näyttö on hyvä valinta pk-yrityksille, jotka arvostavat alhaisia omistuskustannuksia (TCO) ja ympäristöystävällisyyttä.

Saatavuus

NEC MultiSync EA221WMe -näyttöä saa mustalla ja valkohopeakehyksellä huhtikuusta alkaen. NEC Display Solutionsin tuotteisiin saa kolmen vuoden takuun, joka sisältää myös taustavalon takuun.

Share: