NEC päivittää koko SpectraView-näyttömallistonsa

27.9.2013 09:47Uutiset » Laitteet

Nec SpectraView Reference 302

NEC Display Solutions Europe julkistaa viisi uutta näyttömallia SpectraView- ja SpectraView Reference -sarjoihinsa vahvistaen tarjontaansa luovien alojen ammattilaisille, jotka työskentelevät värikriittisten sovellusten parissa. Lisäksi kaikilla SpectraView Reference -malleilla on nyt kattava viiden vuoden takuu vakiona.

Luovilla toimialoilla, kuten graafisessa suunnittelussa, prepress-vedostuksessa ja valokuvankäsittelyssä, vaatimukset kasvavat jatkuvasti, kun yritysasiakkaat huomaavat tarkkojen värien merkityksen liiketoiminnassaan. Esimerkiksi jälleenmyyntiluetteloon halutaan väreiltään todenmukaisia valokuvia ja brändin värejä halutaan suojella kaikissa yrityksen materiaaleissa. Oikea näyttö on oleellinen tekijä tehokkaassa värienhallintaprosessissa, jolla varmistetaan töiden toistuminen juuri tarkoitetulla tavalla.

Mukana rinnakkaiskuvatoiminto

Päivitetyn näyttösarjan huippumalli SpectraView® Reference 242 pitää sisällään parhaan suorituskyvyn 10-bittisen AH-IPS -tekniikan ja GB-R LED -taustavalon, joilla varmistetaan laaja väriavaruus, tumma musta ja minimaalinen värisiirtymä. Paras kirkkauden tasaisuus ja ominaisuudet, kuten taustavalon ikääntymiskorjaus, varmistavat täydellisen värien hallinnan ja yhdenmukaisen kuvanlaadun. Rinnakkaiskuvatoiminnon ansiosta käyttäjät voivat katsoa kahta eri datalähteestä tulevaa kuvaa samanaikaisesti rinnakkain ja näin parantaa tuottavuutta ja säästää tilaa verrattuna kahden monitorin ratkaisuihin.

– Me ymmärrämme, että luovien alojen ammattilaiset tarvitsevat luotettavaa ja tarkkaa värintoistoa sekä tuottavuutta parantavia ominaisuuksia. Meidän palkitut SpectraView®- ja SpectraView® Reference -sarjojen näytöt ovat luokkansa parhaat ratkaisut täyttämään kaikkein värikriittisimpienkin sovellusten vaatimukset. Usean monipuolisen mallin julkaiseminen vahvistaa asemaamme alan parhaiden ratkaisujen toimittajana ja lisäksi Reference-näyttöjen viiden vuoden takuu asettaa uuden vertailukohdan korkealaatuisille ammattinäytöille, sanoo NEC Display Solutions Europen tuotelinjapäällikkö Christopher Parker.

NEC SpectraView® 242 ja SpectraView® Reference 242 ovat molemmat saatavana kautta Euroopan syyskuun lopusta lähtien. SpectraView 272 ja SpectraView Reference 272 tulevat saataville marraskuussa ja SpectraView Reference 302 joulukuussa.

Lisätietoja osoitteessa: www.nec-display-solutions.fi

Share: