NEC julkisti uuden sukupolven ammattinäytöt

5.11.2013 14:47Uutiset » Laitteet

NEC Display Solutions on julkistanut uuden sukupolven ammattinäyttöjen sarjansa. Uudistettu näyttösarja Multisync P Series pitää sisällään suuren joukon uusia ominaisuuksia, kuten ihmisen tunnistus, NFC, etähallinta selaimella sekä muita alan uusia innovaatioita.

Uusi mallisarja käsittää 40-, 46-, 55-, 70- ja 80 tuuman näytöt. Kaikki ovat huippulaatuisia ja täysipainoisia ammattinäyttöjä, jotka on suunniteltu digital signage-, opastus- ja valvomokäyttöön sekä muihin vaativiin 24/7 -sovelluksiin. Uusi mallisarja yhdistää LED-taustavalon korkealaatuisiin ammattitason LCD-paneeleihin. Tämä tekee mahdolliseksi pienemmän tehonkulutuksen, ohuemman muotoilun ja pienemmän painon verrattuna edeltäjiin.

– Uusi P Series asettaa standardin ammattikäytön suurkuvanäytöille. Niissä on innovaatioita, jotka tekevät tuotteista ympäristöystävällisempiä, helppokäyttöisempiä ja edullisempia asentaa ja käyttää, sanoo NEC Display Solutions Europen osastopäällikkö Thorsten Prsybyl. Mallisto on saatavailla marraskuusta lähtien ja sille annetaan kolmen vuoden takuu.

Share: