NEC julkaisi lippulaivamallin PA-näyttöjensä sarjaan

22.3.2011 10:09Uutiset » Laitteet

NEC_MultiSync PA301W

NEC Display Solutionsin palkittu, vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettu PA-sarja kasvaa uudella MultiSync PA301W:llä. Näytössä on 10-bittinen p-ips-paneeli ja sisäänrakennettu 14 bitin lut (lookup table) mahdollisimman tasaiseen värintoistoon. Lisäksi 3d-lut mahdollistaa tarkan väriavaruuksien jäljittelemisen. Taustavalon ikäoikaisu takaa vakaan valonkirkkauden ja valkotasapainon kompensoinnin koko näytön käyttöiän ajan. Näiden toimintojen ja viimeisimmän ips-tekniikan sekä teräväpiirtoisen laajakuvaformaatin ansiosta laite soveltuu luoville ammattilaisille, vaativiin toimistosovelluksiin sekä terveydenhoitoalalle.

2 560 x 1 600 -resoluution MultiSync PA301W:ssä on runsaasti uusia toimintoja ja ergonomisia ominaisuuksia. 30 tuuman laajakuvaformaatin ansiosta useita ohjelmaikkunoita voidaan näyttää samanaikaisesti vierekkäin tai kuva-kuvassa-toimintoa hyödyntäen. Näyttöä voi kiertää ja kallistaa, ja sen korkeudessa on 150 mm:n säätövara. Sisäänrakennetun ja ohjelmoitavan usb-hubin avulla laitteen voi yhdistää useaan tietokoneeseen vain yhdellä hiirellä ja näppäimistöllä.

Saatavuus

NEC MultiSync PA301W on saatavilla mustana nyt. Laitteeseen sisältyy virtajohdon lisäksi asennus-cd, dvi-d-johto sekä DisplayPort-johto digitaalisia liitäntöjä varten. NEC Display Solutions tarjoaa laitteilleen kolmen vuoden takuun, joka sisältää myös taustavalon takuun.

Maahantuonti: Pericad Oy

Share: