Monitoimiviimeistelijällä monta työtä yhdellä ajolla

6.11.2015 10:09Uutiset » Laitteet

Horizon-SmartSlitter

Pitney Bowes Oy lanseeraa Suomeen uuden Horizon SmartSlitter monitoimiviimeistelijän, joka nuuttaa pituus- ja poikkisuunnassa, perforoi, leikkaa puhtaaksi, tekee välileikkuun ja halkaisee arkit 210 x210 mm arkista aina 370 x670 mm arkkiin asti – kaikki yhdellä ajolla.

Automatisoitua järjestelmää on maahantuojan mukaan helppo käyttää Horizoneista tutun ikonipohjaisen käyttöliittymän ansiosta. SmartSlitter kykenee tekemään useita pitkittäis- ja poikittaisperforointeja arkille mahdollistaen erikokoisten kuponkien, lippujen tai vastauskorttien teon samalle arkille.

Ylä- ja alapuolinen nuuttausterä mahdollistaa mm. monipuolisten kartonkikansien, ruokalistojen ja esitteiden viimeistelyn. Myös pitkittäissuuntaiset nuuttaamiset onnistuvat helposti. Järjestelmä leikkaa puhtaaksi myös erityyppiset kortit käyntikortteja myöten.

Pitney Bowesin myyntipäällikkö Matti Saalamon mukaan laitteessa on huomioitu sekä digitaalisen että offsettuotannon vaatimukset.

– Järjestelmä on varustettu rekisteripöydällä ja lukulaitteella, jolla voidaan lukea monipuolisesti viiva- tai datamatrix-koodia. Koodiin voidaan helposti tallentaa työn tunnus, jolloin se säätää itsensä automaattisesti vastaamaan oikeita asetuksia. Tämä mahdollistaa muun muassa töiden vaihtumisen lennossa ilman, että järjestelmää täytyy erikseen pysäyttää ja säätää erikseen. Järjestelmä kykenee toki lukemaan myös normaaleja kohdistusmerkkejä, Pitney Bowesin Saalamo kertoo.

Share: