Mimakilta uusia ratkaisuja muoviteollisuudelle

11.10.2016 09:57Uutiset » Laitteet
Mimakin UJF-6042 MkII -tulostin.
Mimakin UJF-6042 MkII -tulostin.

Mimaki esittelee uusia kustannustehokkaita ratkaisuja muoviteollisuudelle malli- ja esittelykappaleiden tekoon sekä tekstien ja kuvien tulostamiseen muoviesineisiin lyhyinä sarjoina.

Mimaki on mukana omalla osastolla muoviteollisuuden K 2016 -messuilla 19.–26.10. Düsseldorfissa. Osastolla ovat esillä uudet mustesuihkulla toimivat esinetulostimet UJF-3042 MkII ja UJF-6042 MkII. Tiedotteen mukaan ne tarjoavat luokkansa parhaan tulostusnopeuden ja hyvän tarttuvuuden akryyliin sekä moneen muuhun materiaaliin kuten lasiin, metalliin ja hartsiin. Ne soveltuvat myös erinomaisesti kalvokytkimien ja älypuhelimien koteloiden valmistamiseen.

Tulostimiin on tarjolla erilaisia musteita eri käyttötarkoituksia varten. Joidenkin musteiden avulla saavutetaan 170 prosentin joustavuus väripinnan murtumatta.

Tulostimien tulostuspinta-ala on 60 x 42 senttiä. Mimakin mukaan täysin uusittu tasotekniikka parantaa huomattavasti painojäljen laatua. Yhtiö esittelee messuilla myös monipuolista UJF-7151plus -tulostinta, jolla voidaan tulostaa mm. muoville, metallille, puulle ja lasille. Laite toimii yhdessä Mimakin tasoleikkurin kanssa.

Share: