Metalliefektejä suurkuvatulosteisiin

1.3.2010 01:00Uutiset » Laitteet

Roland DG julkaisi helmikuussa uusimman ja suurimman mallinsa leikkaavien suurkuvatulostimien Print&Cut-sarjassaan. Uusi 8-värinen Versacamm VS-640 tulostaa ja leikkaa 64 tuuman (n. 160 cm) leveydeltä huippunopeuden ollessa 17,7 m2/h.

Värivalikoima on poikkeuksellinen, sillä laitteessa voidaan käyttää myös Rolandin uusia Metallic Silver ECO-SOL MAX -värejä. Näiden avulla printtitalot voivat tulostaa niin sanottuja metalliefektejä, jotka tuovat luksusmaista tuntua asiakkaiden tulostustöihin.

– Kireässä taloustilanteessa kauppojen ja liikkeiden täytyy erottautua muista. Tarjoamalla laajan valikoiman erilaisia metallivärejä VS-640 vie bisneksen seuraavalle tasolle. Myös kehittynyt tuotantokapasiteetti ja kevyet investointi- ja käyttökustannukset ovat laitteen etuja, kertoo Roland DG:n tuotepäällikkö Yuko Seki.

VS-640 perustuu uuteen tulostuspääteknologiaan, joka käyttää seitsemää eri koon mustesuihkupistettä. Pyöreiden suuttimien tiputtamat tarkat pisteet takaavat korkean laadun aina valokuvatulostukseen saakka.
Laitteessa on myös uusi ”Roland OnSupport”, jonka avulla käyttäjä voi seurata tulostimen toimintaa etänä, esimerkiksi PC:ltä tai kännykästä. Järjestelmä lähettää esimerkiksi viestin, kun työ on valmis tai kun väri on loppumaisillaan. Lisäksi laitteeseen kuuluu Rolandin viimeisin rippijärjestelmä VersaWorks 4.0, joka on erityisesti suunniteltu Rolandin laitteille.

Share: