Maailman suorituskykyisin digitaalinen arkkiväripainokone?

6.10.2009 12:32Uutiset » Laitteet

Xerox on täydentämässä tuotantojärjestelmiensä tuoteperhettään maailman suorituskykyisimmällä digitaalisella arkkiväripainokoneella. Uuteen Xerox iGen4™ 220 Perfecting Press -painokoneeseen on yhdistetty kaksi digitaalista Xerox iGen4 100 -painokonetta. Integroimalla kaksi Xerox iGen4 110 -painoyksikköä samaan linjaan, voidaan painaa 220 A4-väripintaa minuutissa ja jopa seitsemän miljoonaa A4-väripintaa kuukaudessa.

– Asiakkaamme ovat viestineet meille, että heidän suurimmat haasteensa ovat töiden läpimenoaika, tuottavuus ja työvoimakustannukset. Kuuntelimme heitä ja kehitimme tämän uuden painokoneen kääntääksemme nuo haasteet mahdollisuuksiksi, kertoo Eric Armour Xerox Global Business Groupista.

Huippunopea painokone tuottaa kaksi kertaa suuremman nopeuden ja tuottavuuden yhdellä operaattorilla, säästäen aikaa ja työvoimaa. Järjestelmä mahtuu pienempään tilaan kuin kaksi erillistä i Gen4 110 -painokonetta. Se tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää tehokkaammin viimeistelylaitteita, koska yhtä viimeistelylaitetta voidaan käyttää tukemaan kahta painoyksikköä.

Asiakkaat voivat hyödyntää heidän käytössään olevia teknologiainvestointejaan päivittämällä FreeFlow® -Print Serverillä varustetut iGen4 110 -painokoneet iGen4 220 Perfecting Press -järjestelmäksi. Tämä tarjoaa Xeroxin asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa volyymiltään suuria väripainotöitä jo nyt, ja kaksinkertaistaa tuottavuus ensi vuoden alkupuolella kun painokone on valmis asennettavaksi.

Tulostusta myös huollon aikana

Xerox iGen4 220 Perfecting Press perustuu Xerox Nuvera® 288 -tuotantojärjestelmässä esiteltyyn kahden täysin integroidun tulostinyksikön arkkitehtuuriin. Pass Through Programming -toiminnolla estetään toimintakatkokset, koska toinen tulostinyksikkö jatkaa töiden painatusta normaalisti silloinkin kun toinen yksikkö edellyttää huoltoa. Näin varmistetaan maksimaalinen tuottavuus ja valmiusaika.

Uudessa järjestelmässä on sisäinen spektrofotometri molemmissa painoyksiköissä tarjoten maksimaalisen suorituskyvyn, automaattisen värinsäädön ja kalibroinnin. Painokonetta ohjataan FreeFlow Print Server -teknologialla, joka takaa tehokkaat työnkulun ratkaisut tuotantoympäristöihin.

Saatavuus

Xerox iGen4 220 Perfecting Press on saatavissa maailmanlaajuisesti vuoden 2010 toisen vuosineljänneksen aikana.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: