Lisää väriä uudella monitoimilaitteella

2.3.2009 14:33Uutiset » Laitteet

Xerox on esitellyt uuden värillisen Phaser® 6128 -monitoimilaitteen, joka soveltuu erinomaisesti pienten organisaatioiden, työryhmien tai henkilökohtaiseen käyttöön. Uusi monitoimilaite pohjautuu Phaser® 6125 -tulostimeen sisältäen samoja toiminnallisia ominaisuuksia kuin Phaser® 6180 -monitoimilaite.

– Värien käyttö lisääntyy asiakirjoissa kovaa vauhtia. Xeroxin toimittamien värillisten monitoimilaitteiden määrä kasvoi yli yhdeksän prosenttia viimeisen vuosineljänneksen aikana, kertoo Xerox Oy:n markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas.

– Yritykset ovat toden teolla tiedostaneet värillisten ja korkealuokkaisten tulosteiden merkityksen ja niiden vaikutuksen liiketoiminnan edistämiseen. Laadukkaasti tuotetuilla väritulosteilla ja markkinointiaineistolla välittyy yrityksestä asiakkaiden suuntaan ammattimainen, positiivinen ja pysyvä mielikuva.

Phaser 6128:n listahinta on 599 euroa, ja sillä voidaan tulostaa, skannata ja faksata. Monitoimilaite tulostaa 12 värillistä tai 16 mustavalkoista sivua minuutissa.

Phaser 6128 sisältää lukuisia ominaisuuksia, joilla voidaan lisätä tuottavuutta. Laitteella voidaan sekä tulostaa että faksata samanaikaisesti. Run Black -ominaisuus takaa tulostamisen jatkumisen värillisen väriaineen loppuessa mustalla värillä, kunnes värillinen värikasetti on vaihdettu uuteen. Monitoimilaite sisältää 384 megabittiä muistia sekä 400MHz:n suorittimen, joilla taataan nopea ja luotettava suoriutuminen haastavienkin asiakirjojen tulostuksesta.

Phaser 6128 voidaan asentaa ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa ilman it-tuen apua. Laite sisältää helppokäyttöisen ja suuren ohjaustaulun, josta voidaan toteuttaa lukuisia työryhmille soveltuvia toimintoja. Laite sisältää verkkoskannusominaisuuden, monipuolisia turvaominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sen käyttäjiä säästämään kustannuksia ja hallitsemaan värien käyttöä.

Monitoimilaite käyttää palkittua Xerox Emulsion Aggregate High Gloss -väriainetta, joka takaa korkealuokkaisen ja poikkeuksellisen tarkan tulostuslaadun väreissä. Väriaineen pienikokoiset ja muodoltaan yhtenäiset hiukkaset mahdollistavat energian säästön, koska väriaine kiinnittyy pienemmällä energiamäärällä tulosteen pintaan. Lisäksi väriaineen valmistuksesta syntyy vähemmän kasvihuonekaasuja. Monitoimilaite tuottaa myös huomattavasti vähemmän jätettä vastaaviin laitteisiin verrattuna ympäristöystävällisten pakkausten ja tarvikkeiden vuoksi.

Phaser 6128 on varustettu ENERGY STAR® -merkillä, ja laite on saatavissa välittömästi Xerox-jälleenmyyjien kautta.

Lisätietoja saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: