Kortteja joka lähtöön

11.12.2009 01:00Uutiset » Laitteet

Korttien käyttö laajenee jatkuvasti: luottokortit, bonuskortit, jäsenkortit, maksukortit, turvakortit, kulunvalvontakortit, pelikortit – luettelo on melkein loputon. Jälikäsittelylaitteiden valmistaja ja jälleenmyyjä Pitney Bowes on ottanut edustettavakseen uudet Otto Künnecke -tuotantojärjestelmät korttien ja PIN-koodien turvallista tuotantoa ja jakelua varten.

Korttien ja niiden PIN-koodien tuotantoa ja henkilökohtaisten dokumenttien toimitusprosessin turvallisuuden varmistamista varten on useita ratkaisuja. Tämä ei koske vain yksittäisten korttien lähettämistä, vaan myös kortteja, jotka voidaan niputtaa samaan lähetykseen suurille ja pienille organisaatioille.

Uusi edustus

Pitney Bowes Oy voi nyt toimittaa kokonaisia tuotantolinjoja erilaisia ratkaisuja varten, koska yritys on saanut uuden yksinmyyntioikeuden Suomessa. Kyseessä on tunnettu valmistaja Otto Künnecke. Brändi on tunnettu ja asemansa vakiinnuttanut Euroopassa, mutta se on tunnettu myös Pohjoismaissa korttien tuotantoratkaisuistaan. Yritystä pidetään Pitney Bowesin mukaan nykyisin innovaatiojohtajana personoitujen postitusten ratkaisuissa, joissa pääpaino on korttiratkaisuissa ja turvallisuudessa.

Linkki: www.jalkikasittely.com

Share: