Konica Minoltan uusi lippulaiva myyntiin

16.4.2009 10:28Uutiset » Laitteet

Viime kesän Drupa-messuilla ensiesittelyssä olleen Konica Minolta bizhub PRO C65hc -värijärjestelmän myynti on aloitettu Suomessa. Laitteen mukana lanseerataan uuden sukupolven High Chroma -väriaine. Konica Minoltan mukaan mullistava High Chroma -väriaineteknologia tekee värintoistosta huomattavasti kirkkaamman ja paremman verrattuna kilpailijoihin.

– bizhub PRO C65hc ja sen High Chroma -väriaine on suuri askel digitaalisessa väripainamisessa ja antaa merkittävän lisäarvon kuvanlaadussa useilla alueilla, sanoo Jarno Ahonen, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n markkinointijohtaja.

Uudesta väriaineesta on hyötyä etenkin erilaisten markkinointikampanjoiden tuotannossa, valokuvatuotannossa ja Pantone-lisäväritöissä. Kaupalliset painopalvelut, tulostuspalvelujen tuottajat sekä graafisen alan ammattilaiset ja loppukäyttäjät, kuten mainostoimistot tai vähittäiskauppaketjut, saavat mahdollisuuden erottautua kilpailijoidensa tuotteista ja palveluista.

Konica Minoltan uuden High Chroma -väriaineteknologian ansiosta bizhub PRO C65hc:n väriavaruus on poikkeuksellisen suuri ja muistuttaa enemmän muodoltaan RGB-väriavaruutta kuin perinteistä CMYK-väriavaruutta. Värintoistoala on huomattavan laaja, joten paperille painettuina värit vastaavat paremmin luonnollisia sävyjä ja ovat yhteneväisempiä alkuperäisen sekä näyttökuvan kanssa. Väriaineteknologia on ensimmäinen laatuaan jauhepohjaisissa väriaineissa. Verrattuna erikoisoffset-tuotantoon (esim. hexachrome) tai lisävärimustesuihkutuotantoon (esim. CMYK+RGB) tuotanto on nopeaa ja kustannustehokasta.

Laitteen tulostusnopeus on 65 A4-sivua minuutissa ja se voidaan varustaa EFI Fiery IC-305- ja Creo IC-304 väritulostinpalvelimella.

Laite on testattavana AGI:n toukokuun lehdessä.

Lisätietoa laitteesta tästä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: