Konica Minoltan tuotantojärjestelmille tunnustusta

9.12.2014 09:27Uutiset » Laitteet

Konica Minoltan kolme digitaalista tuotantojärjestelmää on palkittu BLI PRO -tunnustuksella erinomaisesta suorituskyvystään. Konica Minolta nousi kärkeen pienen ja keskisuuren tuotannon mustavalkolaitteissa, keskisarjan värituotantojärjestelmissä sekä mustavalkosuurvolyymijärjestelmien kategoriassa.

Palkitut järjestelmät olivat bizhub PRESS 1052, 2250P ja C1100. Konica Minolta Business Solutions Europe on saanut palkinnot näissä sarjoissa jo kolmena peräkkäisenä vuonna.

BLI:n tuomariston mukaan bizhub PRESS 1052 tarjoaa korkean tuottavuuden lisäksi erittäin monipuoliset tulostusmateriaalien käsittelyvalmiudet. Sen laaja paperi- ja luovutuskapasiteetti mahdollistaa jopa 8 tunnin yhtämittaisen painotuotannon. Bizhub PRESS C1100 soveltuu BLI:n mukaan erinomaisesti tuotantovolyymiltään keskikokoisiin painatusympäristöihin, joissa laitteelta vaaditaan suorituskykyä, korkeatasoista kuvalaatua, laajaa materiaalivalikoimaa ja helppokäyttöisyyttä. Bizhub PRESS 2250P taas on erinomainen ja kustannustehokas hankinta käynnistettäessä lyhyiden sarjojen digitaalista kirjapainotuotantoa.

Bizhub PRESS C1100 digipainokone on saanut tunnustusta myös siten, että sille on myönnetty FograCert Validation Printing System (VPS) -sertifikaatti. Sertifikaatti on tunnustus suorituskyvystä, jota nämä painokoneet yhdessä uusimman Konica Minolta Color Care -ohjelmiston sekä EFI Fiery -, CREO- tai Konica Minolta -tulostinpalvelimen kanssa edustavat. Sertifikaatin sai myös bizhub PRESS C1070 -painokone.

Kuva: Bizhub PRESS C1100/Konica Minolta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: