Konica Minoltan etikettipainokone hyvässä vauhdissa

25.9.2018 15:15Uutiset » Laitteet
AccurioLabel 190 on toonerilla toimiva rullapainokone. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on päässyt hyvään myyntivauhtiin etikettipainokoneiden markkinoilla. Vuosi sitten Labelexpo-messuilla lanseerattua AccurioLabel 190 -konetta on toimitettu jo 250 kappaletta. Joustava painokone vastaa pienten ja keskisuurten etikettitoimittajien tarpeita.

AccurioLabel 190 suunniteltiin tiedotteen mukaan edulliseksi ratkaisuksi pienille ja keskisuurille etikettitaloille. Koneella voidaan tuottaa pieniä ja keskisuuria tuotantosarjoja helppokäyttöisesti ja erinomaisella laatutasolla. Kone sopii hyvin yhteen monien viimeistelyratkaisuiden kanssa.

– Tämä on tärkeä merkkipaalu Konica Minoltalle ja osoittaa, että etikettipainokoneemme vastaa markkinoiden tarpeita nyt. Joustava ratkaisumme mahdollistaa laadukkaat työt nopeasti, tehokkaasti ja kannattavasti, sanoo Charles Lissenburg, joka johtaa Konica Minoltan ammattipainamisen divisioonaa Euroopassa.

AccurioLabel 190 on tooneritekniikalla toimiva rullapainokone, joka toimii 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla. Materiaaleja ei tarvitse esipäällystää. Koneessa on havainnollinen näyttöpaneeli, jonka avulla töitä voidaan valmistella ilman laajaa käyttökoulutusta.

Share: