Konica Minoltalta uusia värituotantotulostimia

20.2.2014 08:47Uutiset » Laitteet

Konica Minolta tuo helmikuussa markkinoille viisi uutta värituotantotulostinta. Yhtiön mukaan bizhub PRO ja PRESS C1060/C1070 –sarjan laitteet soveltuvat kaikille asiakasryhmille digitaalisen painatuksen vasta-alkajista pitkän linjan ammattilaisiin. Konica Minoltan tuotantotulostimien käyttäjille on myös perustettu riippumaton käyttäjäyhteisö PROKOM.

– Uudet tuotantojärjestelmät bizhub PRO ja PRESS C1060/C1070 avaavat mutkattoman tien kaikentyyppiseen digitaaliseen tuotantotulostukseen. Ne nostavat entisestään tuotantotulostuksen kannattavuutta ja edistävät asiakkaidemme liiketoimintoja, toteaa Henna Kähkönen, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n tuotantolaitteiden tuotepäällikkö.

Konica Minolta bizhub PRO ja PRESS C1060/C1070 -sarjojen tuotantonopeudet ovat 60 ja 71 A4-sivua minuutissa. Aiemmin vain tehotuotantojärjestelmiin kuuluneita lisälaitteita ja toimintoja on nyt kompaktissa muodossa saatavana muihinkin järjestelmiin. Näitä optio-ominaisuuksia ovat mm. liimanidottujen ja kierrerei’itettyjen painotuotteiden automaattinen tuotanto.

Eurooppalaisille Konica Minoltan tuotantotulostimien käyttäjille on perustettu käyttäjäryhmä PROKOM. Sen tehtävänä on auttaa jäseniä jakamaan tietoa ja kehittämään digitaalisia palveluja. Ryhmä toimii myös asiakkaiden edustajana valmistajan suuntaan. Käyttäjäryhmän sivut löytyvät osoitteesta www.prokom.org

Kuva: Konica Minolta bizhub PRESS C1060.

Share: