Komorit tekevät kauppaansa

23.4.2008 10:14Uutiset » Laitteet

Lahdessa ja Tampereella vaikuttava Esa Print Oy on tilannut kaksi Komorin B1-formaatin painokonetta. Hyvinkääläinen Suomen Printman Oy puolestaan investoi Komorin B2-formaatin painokoneeseen.

Esa Printin uudet mallit ovat 8-värinen kääntölaitekone Lithrone S 840P (kuvassa) sekä LS 540P, joka on varustettu sekä lakkayksiköllä että kääntölaitteella. Ensin mainittu kone käynnistyy toukokuussa ja LS 540P asennetaan lokakuussa. Molempien koneiden maksimituotantonopeus on 15 000 arkkia tunnissa, myös kääntölaiteajossa. Varustelupakettiin kuuluvat muun muassa Komorin uusin työnvaihtoa nopeuttava KHS-teknologia, spektrofotometrisesti toimiva mittausautomatiikka sekä JDF-yhteensopiva kaksisuuntainen tiedonsiirto ja raportointi.

Suomen Printman Oy:n uusi kone on mallia Komori Lithrone S 429, joka on B2-koon nelivärinen painokone. Viimeisintä automatiikkaa edustava kone mahdollistaa täysin automaattisen kuntoonlaiton edellisen työn lopettamisesta uuden työn aloittamiseen. Mittausautomatiikka ja KHS-ohjattu työnvaihto varmistavat erittäin korkean tuotantotehon myös lyhyissä painoksissa.

Komorin painokoneita Suomessa jälleenmyy Graphic Metal. Lisätietoja kotisivuilta www.graphicmetal.fi

Share: