Kodakilta uusia järeitä digipainokoneita

11.6.2014 08:18Uutiset » Laitteet

Kodak tuo markkinoille kaksi uutta nopeaa inkjet-digipainokonetta. Prosper 6000 -sarjan koneet soveltuvat monenlaisten painotuotteiden tuotantoon kuten mainospainotuotteisiin, suoramarkkinointiin, kirjoihin ja sanomalehtiin. Kodakin mukaan paljon uusia innovaatioita sisältävät koneet ovat täysin uusia laitteita, jotka tarjoavat luotettavuutta, nopeutta ja joustavuutta.

Koneissa on Kodakin kehittämä IPS-järjestelmä, joka seuraa, arvioi ja korjaa laitteen toimintaa jatkuvasti erittäin hyvän laadun takaamiseksi. Laitteiden tulostuspäissä käytetään Kodakin uusia nanotekniikkaan perustuvia musteita, joiden avulla saavutetaan offsetin tasoinen painolaatu laajalla paperivalikoimalla, johon kuuluvat päällystämättömät, päällystetyt ja kiiltävät paperit.

Prosper 6000C Press on tarkoitettu kaupalliseen painamiseen, jossa tarvitaan suuri musteen pistekoko. Prosper 6000P Press taas on tarkoitettu julkaisujen kuten sanomalehtien ja kirjojen painamiseen. Niissä käytetään tavallisesti kevyttä paperia ja pientä tai keskisuurta musteen pistekokoa. Molempien painokoneiden tuotantovauhti on parhaimmillaan 300 metriä minuutissa mattapäällystetyllä ja päällystämättömällä paperilla. Kuukausittainen tuotantomäärä on 90 miljoonaa A4-sivua.

Kuva: Prosper 6000C Press, Kodak.

Share: