Kodak julkisti päivityksiä sanomalehtipuolelle

18.11.2009 01:00Uutiset » Laitteet

Kodak julkisti lokakuun IFRA-messuilla kaksi uutta tuotetta levytulostukseen, jotka auttavat sanomalehtipainoja työskentelemään tehokkaammin ja tuottavammin.

Yhtiö esitteli uudistetun Trendsetter News -levytulostimen, joka tuo termotulostuksen laadun, vakauden ja stabiilisuuden sanomalehtipainamiseen. Kodak esitteli myös Violetnews Gold -digitaalilevyn, joka on uusin tuote yhtiön digitaalisten sanomalehtilevyjen sarjassa.

Sanomalehtipainot ympäri maailmaa ovat luottaneet Trendsetter News -levytulostimeen jo lähes vuosikymmenen ajan. Uudistetun tulostimen ulkomitat ovat pienemmät ja laite- ja ohjelmistotekniikka sekä ominaisuudet ovat uudistuneet. Maailmanlaajuinen ensiesittely tapahtui IFRA.messuilla. Uusi versio auttaa Kodakin mukaan sanomalehtitalojen kilpailukykyä ja antaa mahdollisuuden tutkia uusia ansaintamahdollisuuksia painamalla laadultaan erinomaisia väritöitä ja laajentamalla tilauspainotöiden suuntaan. Trendsetter News -levytulostimet ovat saatavana halutun tasoisella automaatiolla, manuaalisesta automaattiseen levynlataukseen.

Niille painoille, jotka ovat jo investoineet violetteihin sanomalehti-CTP -laitteisiin, Kodak esitteli Violetnews Gold -levyn, joka on merkittävä lisäys yhtiön violettien sanomalehtilevyjen valikoimaan. Levy parantaa Kodakin mukaan tehokkuutta, tuotannon laatua ja vakautta sekä kuluttaa merkittävästi vähemmän kemiaa kuin kilpailevat levyt. Näin sanomalehtipainot voivat pienentää jätemäärää ja kemikaalikustannuksia. Uusi Violetnews Gold -levy liittyy Kodak Thermalnews Gold -digitaalilevyn seuraan Kodakin digitaalisten sanomalehtilevyjen valikoimassa.

– Sanomalehtipainot kohtaavat yhä tiukempia kustannuspaineita, joten nämä uusimmat KODAK-ratkaisut ovat tervetullut täsmäase alalle, sanoo Rinus Hoebeke, Kodakin EAMER-alueen sanomalehtituotteiden markkinointipäällikkö.

– Ne auttavat kustantajia kilpailemaan vahvemmalla jalansijalla antamalla heille mahdollisuuden virtaviivaistaa toimintaansa, leikata kustannuksia ja parantaa tuottavuutta.

Linkki: www.graphics.kodak.com

Share: