KIP julkaisi nopean LED-väritulostimen

15.3.2012 13:10Uutiset » Laitteet

KIP c7800

KIP on julkaissut uuden c7800-väritulostimen tekniseen tulostamiseen, esimerkiksi cad-kuville . Laite soveltuu valmistajan mukaan myös mainostuotantoon. KIP c7800 tuottaa tarkkaa (600*2400 dpi) tulostusjälkeä jopa 390 m2 tunnissa mustavalkoisena ja 325 m2/h värillisenä. Tulostusnopeus on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi sen kilpailijalla, Oce Colorwavella. LED-tooneriteknologiaa hyödyntävän laitteen etuja ovat myös suora valmius jälkikäsittelyyn, hajuttomuus ja kuvien vedenkestävyys. Tuotannon sujuvuutta edesauttavat kolme omilla leikkureilla varustettua automaattista mediarullapaikkaa ja automaattinen kalibrointi. Rullan leveys voi olla maksimissaan 914 mm ja pituus jopa 40 metriä.

Myös laitteen ohjelmistovalikoima on hyvä. Laitteistossa on nopea sisäänrakennettu kontrolleri ja useita tulostussovelluksia vakiona. Järjestelmään on mahdollista yhdistää myös kolmannen osapuolen Caldera RIP -sovellus, KIP-taittokone ja KIP-skanneri.

Teknisen tulostuksen puolella vakiosovellukset tukevat kaikkia yleisimmin käytettyjä tulostustiedostoformaatteja ja lisäksi mukana tulevat AutoCAD HDI- ja Windows-tulostusajurit.

Share: