Kemissä investoitiin

12.8.2008 13:46Uutiset » Laitteet

Kemiläinen Mainostalo Teippari Oy vahvistaa graafista suurkuvatuotantoaan HP Scitex XL1500 -UV-tulostimella.

Kyseessä on viisi metriä leveä, kahdeksan värin tulostin, joka vastaa muun muassa mainostajien ja lavastajien tarpeisiin. Tulostin kohdistaa tulosteen äärimmäisten tarkasti, jolloin kaksipuolinen, värikylläinen valomainos on taatusti näyttävä niin iltahämärässä taustavalon kanssa kuin päivällä luonnonvalossa.

– Scitex XL1500 -tulostimessa on äärimmäinen väriterävyys ja kaksipuolisissa tulosteissa työ kohdistuu uskomattoman tarkasti, minkä ansiosta tulostin ansaitsee vahvan johtoasemansa värikylläisten valomainosten tuotantoratkaisuna. Laitteen tulostuskorkeuden mukauttamisen ansiosta sillä voidaan tulostaa muun muassa messumattorullia parhaimmillaan kolme rullaa kerrallaan, HP Scitex -suurkuvatulostimien jälleenmyyjänä toimivan Seri-Deco Oy:n myyntipäällikkö Jukka Salomaa kertoo.

Kemiläisestä Mainostalo Teipparista on kasvanut tuotannon investoinneillaan ja kovalla työllä yksi alan vahvoista graafisen tuotannon tekijöistä, joka toimii valtakunnallisten markkinoiden lisäksi pohjoismaisella tasolla.

– Emme ole lähteneet kilpailemaan suurista loppuasiakkaista, vaan tarjoamme myös alan muille toimijoille luottamuksellisia alihankinnan palveluja niin suurkuvissa, opasteissa kuin valomainoksissa tai styroxleikkuritöissäkin, kertoo toimitusjohtaja Sakari Laukkanen.

Kolmenkymmenen vuoden aikana Laukkasen yhden miehen harrastetoiminnasta on kasvanut seitsemän hengen tehokas tiimi, joka toimii liiketilojen monipuolisena uudistajana sekä ulkomainonnan ja myyntiä edistävien tuotteiden toteuttajana.

– Graafiset tuotanto- ja värihallintalaitteet ovat nykyisin niin kehittyneitä, että lopputuotteen onnistuminen on usein kiinni tarpeeseen sopivan tuotantomateriaalin valinnasta ja graafisen aineiston laadusta. Kehottaisinkin suunnittelijoita vaatimaan parempaa asiakaspalvelua, jotta saadaan valittua alusta alkaen oikeat tuotantomateriaalit ja ideat jalostettua toimivaan muotoon, tietää Laukkanen ja jatkaa:

– Ai miltäkös tulevaisuus näyttää? Valomainostuotannossa on kyllä edelleen paljon mahdollisuuksia muun muassa LED-teknologian kehittymisen myötä. Näitä haasteita pureksimme koko ajan ja syntyyhän sieltä sitten uusia helmiä, kuten väriä vaihtavia opastekylttejä tai uusia ratkaisuja hyllytilanäkyvyyteen. Tämä työ ja ala vievät totisesti mukanaan.

Lisätietoa Mainostalo Teipparista: www.teippari.com

HP Scitex-suurkuvatulostimien jälleenmyynti Suomessa: www.seri-deco.fi

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: