Kalle Media vahvistaa sekä edustuksiaan että henkilöstöään

29.10.2008 14:24Uutiset » Laitteet

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Suomessa tunnettu ja pidetty laitevalmistaja Seiko I Infotec palaa markkinoille. Laite-edustuksen ottaa hoidettavakseen Kalle Media Oy. Henkilöstöpuolella yrityksen leivissä puolestaan aloittaa Jouni Mustonen.

Seiko ColorPainter H104S on tämän vuoden Drupa-messuilla julkaistu laiteuutuus, jota Kalle Media alkaa myymään. Tuotteen jakelu alkaa jo vuoden 2008 aikana 104 tuumaa leveällä mallilla ja kapeampi H-74S (74”) julkaistaan vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä.

Uusia Mild Eco Solvent -musteita käyttävä laite kykenee jopa 100 neliömetrin tuntituotantoon. Laitteen tulostustarkkuus on 720 dpi ja käyttää Smart Pass -tekniikkaa tulostuslaadun parannukseen. Tulostimen 8 tulostuspäätä voidaan määritellä joko käyttämään kahdeksaa eri mustetta (CMYKlclm, grey, light grey) tai kahta neljän musteen sarjaa. Varusteisiin kuuluu myös rullalta-rullalle -keräilijä ja kolme lämmitintä.

Jouni Mustonen aloittaa Kalle Media Oy:n palveluksessa 1.12.2008. Jounin vastuualueena on väritulostusjärjestelmien myynti, tekninen tuki ja huolto.

– Jounin mukana saamme lisää kokemusta ja ammattitaitoa, tämän takaa Jounin monivuotinen työhistoria alalla Océ Finland Oy:n ja X Engineering Systems XES Oy:n palveluksessa muun muassa Seiko I Infotec ja D.GEN -tuotteiden parissa, Kalle Median toimitusjohtaja Juha Myllyniemi kertoo.

Kalle Media Oy on perustettu vuonna 1996 kun monikansallinen Hoechst AG yhtiöitti toimintansa pienempiin yksiköihin. Nykyisin yhtiö on yksityisessä omistuksessa ja erikoistunut large format printing tuotteisiin sekä teknisen että julistetulostuksen sektorilla. Yrityksen tuotteita ovat esimerkiksi Seiko I Infotec ja Hewlett Packard -suurkuvatulostimet sekä Caldera ja Onyx RIP -ohjelmistot. Teknisen (CAD/GIS) tulostamisen puolella edustuksessamme ovat KIP-tulostimet ja -skannerit, ES-TE-taittolaitteet ja RATIO-ohjelmistot. Yritys tarjoaa myös huoltopalvelun edustamiinsa laitteisiin ja toimittaa kattavaa valikoimaa erilaisia tulostusmateriaaleja ja -tarvikkeita.

Share: