HP:n lateksitulostusta esitellään kiertueella

14.4.2015 07:34Uutiset » Laitteet

HP Latex suurkuvatuotannon ratkaisuja ja työkaluja esittelevä HP Latex 360 demoauto aloitti Suomen kiertueensa maanantaina Satakunnasta. Tekniikkaa käytetään taidetulosteiden, sisustustuotteiden sekä kauppapaikka- ja ulkomainonnan tuotantoon.

– Suomen suurkuvamarkkinoilta löytyy jo reilu toista sataa vesipohjaista, hajutonta HP Latex tekniikkaa käyttävää tuotantotaloa. Silti edelleen tälle Hewlett-Packardin kehittämälle väritekniikalle ja erityisesti uusimman mallisarjan 360 tulostimelle löytyy runsaasti kysyntää niin uusissa asiakkaissa kuin HP Latex tulostajissakin, kertoo tulostimien jälleenmyyjän, Seri-Decon markkinointipäällikkö Miia Mustonen.

HP Latex tuotantotekniikkaan jo aiemmin investoineet yritykset ovat Mustosen mukaan kiinnostuneita vaihtamaan erityisesti uusimman sarjan 360 tulostimeen. Hänen mukaansa tulostimet edustavat sovelluskohteiltaan markkinoiden monipuolisinta ja ekologisinta tekniikkaa.

Kevään demokiertue jatkuu aina kesään asti, ja kiertueaikataulu on varattu täyteen. Kiertävät esittelyt jatkuvat jälleen syksyllä niin Suomen markkinoilla kuin Baltian alueellakin.

Kuva: HP Latex demoauto/Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: