HP:lta verkkoyhteydellä varustetut suurkuvatulostimet

26.9.2012 11:02Uutiset » Laitteet

HP Designjet T120 ja 520 ePrinter

HP on lanseerannut alan ensimmäiset arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja rakennusalan opiskelijoille ja ammattilaisille tarkoitetut pilvipohjaiset suurkuvatulostusratkaisut. Uusi kompakti 24-tuumainen HP Designjet T120 ePrinter -sarja sopii HP:n mukaan ihanteellisesti opiskelijoille ja freelancereille, kun taas 24- ja 36-tuumaiset HP Designjet T520 ePrinter -sarjan mallit on tarkoitettu pienille työryhmille, jotka tarvitsevat nopeaa ja ammattitasoista suurkuvien tulostusta.

HP julkisti myös toisen sukupolven version maksuttomasta verkkopalvelustaan. HP Designjet ePrint & Share -palvelulla on helppo käyttää ja tulostaa suurikokoisia asiakirjoja iOS- tai Android-tabletilla tai -älypuhelimella, kannettavalla tietokoneella tai ePrinter-tulostimen kosketusnäytöllä.

– Taloudellinen ympäristö on kasvattanut freelancereiden ja pienten toimistojen määrää ja lyhentänyt projektien läpivientiaikoja. Se edellyttää alan työntekijöiltä suurta liikkuvuutta, ja he viettävätkin yli puolet työajastaan toimiston ulkopuolella, sanoo Santiago Morera, HP:n suurkokotulostuksen varatoimitusjohtaja ja pääjohtaja.

– Laajennettu HP Designjet -mallisto auttaa asiakkaitamme pysymään yhteydessä siellä, minne työ heidät vie, ja sen avulla aloittelevat suurkokotulosteiden ostajat voivat täyttää tulostustarpeensa yrityksen sisäisesti helposti ja edullisesti.

HP Designjet T120 ePrinter -sarjan odotetaan tulevan saataville 1.10., ja arvioitu jälleenmyyntihinta on 1,000 $. HP Designjet T520 ePrinter -sarjan 24- ja 36-tuumaisten mallien odotetaan tulevan saataville myös 1.10., ja niiden arvioitu jälleenmyyntihinta on 1,800 $ ja 2,500 $. HP Designjet ePrint & Share on puolestaan saatavana ilmaisena latauksena HP Designjet -asiakkaille. Mobiilisovellus on saatavilla Google Playssa ja Applen App Storessa.

Lisätietoja HP Designjet -malliston uutuuksista on osoitteissa www.hp.com/go/DesignjetFall2012 ja www.hp.com/go/designjet.

Share: