HP:lta nettiyhteydellä varustettuja tulostimia

10.8.2010 15:43Uutiset » Laitteet

HP_ePrint

HP on julkistanut uuden, pilvipalveluita varten suunnitellun ePrint-nettitulostusratkaisujen tuoteperheen. Yritys tuo markkinoille laajan malliston nettiyhteydellä varustettuja HP ePrint -monitoimitulostimia koti- ja yrityskäyttöön. Jokaisella HP ePrint -tulostimella on oma sähköpostiosoite, johon tulostettava tiedosto lähetetään sähköpostiviestin tapaan. Laitteiden hinnat ovat alkaen 99€.

– Tekemällä netin yli toimivasta pilvitulostamisesta alan standardin olemme jälleen mullistamassa tulostamisen tulevaisuutta, sanoo Vyomesh Joshi, HP:n tulostusliiketoiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja.

– Kuluttajat etsivät entistä aktiivisemmin uusia tapoja tulostaa missä ja milloin tahansa. Tavoitteemme on tehdä tämä kuluttajille mahdollisimman helpoksi luomalla heille mahdollisuuksia tulostaa vaivattomasti esimerkiksi älypuhelimen, iPadin tai netbook-laitteen kautta sijainnista riippumatta, hän jatkaa.

Ratkaisun avulla on ensimmäistä kertaa mahdollista

– tulostaa mistä tahansa sähköpostilaitteesta mihin tahansa HP ePrint -tulostimeen uutta HP ePrint -teknologiaa hyödyntäen. Palvelu toimii globaalisti, sijainnista riippumatta.

– Tallentaa asiakirjoja suoraan pilvipalveluun ja tulostaa niitä sieltä tarpeen mukaan.

– Muuttaa HP-tulostin tai -monitoimilaite julkaisualustaksi, jonka avulla käyttäjä voi räätälöidä itselleen erilaisia tulostussovelluksia suoraan kotona tai työpaikalla sijaitseviin tulostimiin.

– Hallinnoida tulostamista kokonaisvaltaisesti uuden HP ePrintCenterin avulla.

– Hyödyntää uusimpia ja ajankohtaisimpia sisältöjä, jotka on räätälöity tulostamisen tehokkuutta silmällä pitäen.

HP ePrint -alusta hyödyntää pilvipalvelua ja poistaa niin etäisyys-, ajuri- kuin yhteysesteet: esimerkiksi mobiililaitteesta tiedostoja voi lähettää suoraan älypuhelimesta kotiin, työpaikalle tai muuhun tulostuspalveluun vaikkapa lomamatkalta tai asiakastapaamisesta käsin. Tulostettavat asiakirjat tulostuvat kätevästi HP ePrintin kautta mihin vain, milloin vain – oli tulostin sitten omassa olohuoneessa, hotellissa, työpaikalla tai asiakkaan konttorilla.

Lisätietoa ePrint-uutuuksista: http://h30495.www3.hp.com/

Share: