HP:ltä järeitä tulostimia teolliseen tuotantoon

4.6.2015 09:45Uutiset » Laitteet

Hewlett-Packard on laajentanut värituotantosarjaansa järeillä teollisen tuotannon HP Latex 3100 ja 3500 -tulostimilla. Ne on kehitetty laajamittaiseen ja standardoituun tuotantoon.

HP Latex 3500 -tulostin on kehitetty laajamittaiseen ja standardoituun tuotantoon kuten tapettitehtaiden tarpeisiin. Kymmenenlitraisilla värikaseteilla varustetulla tulostimella saadaan HP:n mukaan työstettyä laajoja tuotantoeriä edullisin tuotantokustannuksin. Laitteen järeä materiaaliteline kestää jopa 300 kilon painoisia ja halkaisijaltaan 40 sentin kokoisia rullia.

Tulostimella voidaan tuottaa yhä pidempiä, katkeamattomia tuotantosarjoja, joita voidaan etävalvoa elokuun alussa lanseerattavan HP Latex Mobile sovelluksen avulla.

HP Latex 3100 on puolestaan tarkoitettu edeltäjänsä, HP Latex 3000 -tulostimen tavoin suurkuvatuotannon palveluja tarjoaville taloille, jotka vaativat laitteeltaan korkeaa tuotantokapasiteettia, monipuolisuutta sekä korkealaatuista ja kestävää kuvatuotantoa niin sisä- kuin ulkosovelluksiin. Tulostimen avulla voidaan tuottaa sisätiloihin tarkoitettua korkealaatuista kuvaa jopa 77 neliömetriä tunnissa.

Uudet HP Latex 3000 -sarjan tulostimet toimivat teollisuuden yhteisen JDF-protokollan mukaisesti.

Kuva: HP Latex 3500.

Share: