HP:lla virallisesti vuoden ympäristöystävällisin suurkuvatulostin

26.3.2009 13:37Uutiset » Laitteet

HP Designjet L65500 on voittanut European Digital Press Associationin järjestämässä kisassa vuoden ympäristöystävällisimmän tulostusratkaisun palkinnon. Kisan raadin mukaan tulostin tuo markkinoille monia ympäristöä kunnioittavia hyötyjä.

Sama HP:n suurkuvatulostin voitti myös parhaan palkinnon kolme metriä leveiden suurkuvatulostimien sarjassa. Vihreän tuotannon faktat korostuivat myös tässä voitossa. Muutenkin low-solvent -tulostimien dominoidessa markkinoita Latex-väriteknologia erottuu kisaraadin mukaan edukseen kilpailevista tuotantoratkaisuista.

Kolmas palkinto tulikin juuri Latex-väritekniikalle. Desingjet L65500 -tulostimella toteutetut lopputuotteet ovat hajuttomia. Myös työympäristö on miellyttävä ja hajuton tuotanto, sillä laite ei vaadi ylimääräistä ilmastointia tai muista eristettyä tuotantotilaa haitallisten päästöjen puuttumisen vuoksi.

Tulostimeen on saatavilla kierrätettäviä materiaaleja ja onhan lisäksi tulostimessa vihreiden arvojensa mukaisesti myös kierrätettäviä osia kuten tulostimen värikasetit.

Lisätietoa tulostimesta koko HP:n suurkuvatulostinvalikoiman ( HP Scitex ja HP Desingjet –laitesarjojen) jälleenmyyjiltä Seri-Decolta, KalleMedialta / Visutechilta.

Share: