HP päivitti Indigo-sarjan painokoneita

13.6.2014 08:59Uutiset » Laitteet

HP on päivittänyt tuotevalikoimaansa kahdella uudella Indigo-digipainokoneella. Toinen on kaupallisille painajille tarkoitettu arkkikone ja toinen etikettien sekä pakkausten painamiseen suunnilteltu rullapainokone. Koneiden uudet ominaisuudet voidaan päivittää myös näitä koneita edeltäviin laitteisiin.

HP:n mukaan uudet painokoneet perustuvat HP Indigo 7000 ja WS600 -sarjojen laitteisiin, jotka ovat olleet suosittuja. Niitä on otettu maailmassa käyttöön yhteensä yli 2 000.

Arkkipainokone Indigo 7800 Digital Press tarjoaa painajille uusia mahdollisuuksia, joihin sisältyy suora painaminen synteettisille materiaaleille ja muovikorteilla. Laitteessa on uusi värinhallintajärjestelmä ja sisäänrakennettu spektrofotometri. Niiden avulla painojälkeä tarkistetaan ja korjataan arkki arkilta.

Rullasyötteinen Indigo WS6800 Digital Press tarjoaa etikettien ja pakkausten painajille entistä nopeamman töiden valmistumisen automaattisen värinhallinnan avulla. Laitteessa on entistä suurempi rullan leveys (320 mm) ja uudistunut mustevalikoima, jotka laajentavat laitteen käyttömahdollisuuksia.

Kuva: Indigo 7600, HP.

Share: