Heidelbergiltä uusia laitteita pakkaustuotantoon

24.11.2014 09:15Uutiset » Laitteet

Heidelberg julkistaa uuden kartongin leikkurin ja pakkausten liimauskoneen pakkaustuotantoa varten. Laitteita esitellään yrityksen pakkauspäivillä Saksassa 26.-27.11.2014.

Uusi Promatix 106 CS leikkuri (die cutter) suorittaa taivekartongin leikkausta ja kuviointia 8 000 arkin tuntivauhdilla. Se on suunniteltu pakkausvalmistajille lyhyitä ja keskisuuria tuotantosarjoja varten. Laite soveltuu myös kaupallisille painajille, jotka tuottavat välillä pakkauksia.

Uudet Diana Smart 55 ja Diana Smart 80 ovat taivekartongin liimauskoneita, jotka on suunniteltu pienten ja keskisuurten sarjojen valmistamiseen. Diana Smart 55 soveltuu erityisesti pienten lääke- ja kosmetiikkapakkausten valmistamiseen. Tuotantovauhti on noin 140 000 pakkausta tunnissa.

Uudet laitteet on tuotettu Heidelbergin ja kiinalaisen valmistajan Masterwork Machineryn yhteistyöllä. Yhtiöt tekivät elokuussa yhteistyösopimuksen, jonka mukaan MM valmistaa ja Heidelberg myy pakkausalan jälkikäsittelylaitteita. Suunnitteilla on lisää yhteistyössä tuotettuja laitteita.

Kuva: Promatix 106 CS leikkuri/Heidelberger Drückmaschinen.

Share: